Carsten Jancker var en stor, skaldet centerforward der i sin storhedstid for cirka 10 år siden bombede med pæn effektivitet for Bayern München og det tyske landshold. Om det skyldes hans mål (48 i 143 Bayern-kampe og 10 i 33 landskampe) eller hans specielle fremtoning, vides ikke, men han må have gjort et uudsletteligt indtryk på den forgangne uges vinder af OddsXpert-konkurrencen.

Vinder med 8,5 point blev nemlig deltageren med navnet "jancker". Og det selv om han missede søndagens tip da Valencia ikke formåede at vinde over Tenerife.

Førstepladsen belønnes med 700 kr der indsættes på en konto hos Sportingbet, konkurrencens sponsor.

På andenpladsen kom "Quasi" med 7,8 point. Quasi betyder "næsten" på italiensk - og det var også lige-ved-og-næsten at "Quasi" havde måttet se en anden løbe med andenpræmien på 300 kr. Nr 3 landede på 7,7 point, og yderligere fire fik mindst 7,1 point.

Vinderne kontaktes direkte af BetXpert.

Deltag selv i kampen om 7.000 kr. - hver måned
Husk, at også du kan få del i præmierne hos Sportingbet. Det eneste du skal gøre er at sørge for at deltage i OddsXpert-konkurrencen og holde tungen lige i munden når du placerer dine tegn. Lige nu kan du byde ind med tips til den nye ugekonkurrence på: http://www.betxpert.com/oddsxpert

I OddsXpert konkurrencen er der hver måned 7.000 kr. på højkant, sponsoreret af Sportingbet. Og det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis.

Så nemt er det 
 

Hver dag vil der på konkurrence-siden være et udvalg på 3-5 kampe plukket fra dagens sportsbegivenheder, alle listet med odds fra Sportingbet. Ud fra kampene skal du hver dag vælge ét tip du ønsker at satse på for dagen - eller vælge at stå over. Hvert tip koster 1 point, men rammer du rigtigt, scorer du et antal point svarende til det odds du rammer.

Ugentligt uddeles en 1. præmie på 700 kr. og en 2. præmie på 300 kr., og hver måned begaves de 6 bedste deltagere med henholdsvis 1.500, 1.000, 600, 400, 300 og 200 kr. Alle præmiepenge indsættes på en Sportingbet-konto.