Villa Park i Birmingham danner søndag eftermiddag rammen om opgøret mellem Aston Villa og Tottenham og det er en kamp hjemmeholdet skal vinde hvis de vil bevare chancen for at spille i Champions League i næste sæson.

Aston Villa har efter en katastrofal start på sæsonen spillet sig og gennem tabellen godt hjulpet af Thomas Sørensen og har nu en realistisk mulighed for at kunne kvalificere sig til Champion League.

Gæsterne fra Tottenham er derimod på vej mod bunden af Ligaen og har ikke spillet godt på det seneste. Sidste weekend fik holdet dog en smule oprejsning da man formåede at spille 2-2 mod mestrene fra Arsenal efter at have været bagud 0-2. Tottenham er endnu ikke i sikkerhed fra nedrykning og træner David Pleat vil op til kampen uden tvivl have mindet sine spiller om at holdet har vundet de sidste 4 opgør i Ligaen mod Aston Villa.

Hvis Thomas Sørensen har en af sine gode dage i målet kan det dog blive svært for gæsterne som samtidig skal holde et godt øje med Villas topscorer Angel.

Hos verden største spillebørs Betfair* hvor man som i alle Premier League kampe kan spille helt til sidste dommerfløjt handles en sejr til Aston Villa i skrivende stund til odds 1,77 og uafgjort udbetaler odds 3,85. En sejr til Tottenham belønnes med odds 5,40 hos Betfair*.