Sponsoreret indhold fra NordicBet

FC Midtjyllands stortalent Pione Sisto er langt om længe blevet dansk statsborger. Vejen er nu banet for debut på A-landsholdet om blot tre måneder, vurderer bookmakeren NordicBet.

Han er blot 19 år, men har allerede fået sit store gennembrud i Superligaen. Pione Sisto er netop kåret til efterårets profil i landets bedste række og har med syv mål været stærkt medvirkende til FC Midtjyllands topplacering. Spekulationerne om, hvornår det unge talent vil få debut på det danske nationalmandskab kan nu for alvor begynde, da Sisto langt om længe er blevet dansk statsborger. FC Midtjyllands stjernefrø er udtaget til U21-landsholdets træningstur i foråret, men ifølge NordicBet vil Olsen hapse ham til A-truppen allerede til marts, hvor USA og Frankrig venter i to træningslandskampe. Hvis Sisto løber på banen mod et af de to lande, er der blot odds 1,50 at hente hos NordicBet.

"Det har jo været længe ventet, men ikke desto mindre er det en glædens dag for dansk fodbold. Et af landets klart største talenter kan nu spille i nationaldragten, og der er absolut ingen grund til at gå rundt om den varme grød. Sisto bør udtages til A-landsholdet ved førstkommende lejlighed, og det vil komme stærkt bag på os, hvis ikke han får sin debut i testkampene til marts," siger NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen.

Ifølge NordicBet er der dog også den mulighed, at Olsen vælger at lade Sisto spille på U21-landsholdet frem mod sommerens EM-slutrunde.

"Talentet er dog så stort, at to testkampe i et forår uden vigtige EM-kvalifikationskampe vil være oplagte at teste hans niveau i. Pione Sisto spiller tilmed en plads, hvor vi i den grad har manglet kvalitet og kreativitet de seneste par år, så en landsholdsudtagelse skal han næppe vente længe på," lyder det fra Tonni Munk Jensen.

Får Pione Sisto debut på A-landsholdet mod enten USA eller Frankrig i
marts 2015?
Ja 1,40
Nej 2,70

Find spillet på www.NordicBet.dk under Odds - Fodbold - Danmark - Specialspil