Sponsoreret indhold fra NordicBet

Landets vel nok største fodboldtalent, Pione Sisto, blev i går for første gang udtaget til A-landsholdet. Bookmakeren NordicBet tror på debut til den unge komet allerede den 8. juni i venskabskampen mod Montenegro. 

Nye spillere på landsholdet må som regel friste en tilværelse på bænken i de første kampe i rødt og hvidt. Men ikke supertalentet Pione Sisto, vurderer bookmakeren NordicBet. Den unge profil, der reelt afgjorde guldkampen med et fremragende mål mod FC København, har været skadet i en længere periode, men viste så høj klasse i de 30 comeback-minutter i weekenden, at Morten Olsen næppe holder ham udenfor i den kommende venskabskamp.

"Landsholdet har ikke råd til blot at lade Pione Sisto være med for at lære. Kampen mod Montenegro er vigtig for at være godt forberedt til EM-kvalifikationsopgøret mod Serbien fem dage senere i Parken, så vi tror på lyn-debut til Sisto. Han har nogle spidskompetencer, som adskiller sig fra de andre kantspillere, idet han er utrolig driblestærk, skudstærk og meget hårdt arbejdende defensivt," siger NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen.

Sisto har ventet længe på at blive dansk statsborger, så muligheden for debut på landsholdet er først for nylig blevet reel. Rygterne går på, at storklubber som FC Porto, Barcelona, Arsenal og Juventus bejler til den unge stjernespiller, der har en forventet salgspris på 50 mio. kr.

"Der er næppe tvivl om, at Sisto bliver en fremtidig profil på landsholdet, men allerede nu vil han kunne løfte nationalmandskabets niveau. En venskabskamp som storfavoritter på hjemmebane er en oplagt mulighed for at prøve et nyt talent af, og hvis Sisto skal være joker i Serbien-kampen, har Morten Olsen brug for at se ham i aktion inden da. Det eneste, der taler en smule imod en hurtig debut, er den langvarige skade, men Sisto var næppe blevet udtaget, hvis han ikke var fit," lyder der fra Tonni Munk Jensen.

Får Pione Sisto debut i landskampen mod Montenegro den 8. juni?
Ja 1,40
Nej 2,70

Find spillet på www.NordicBet.dk NordicBet*.dk> under Fodbold - Danmark - Specialspil