Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Når 1. division i fodbold går i gang i weekenden er det med Silkeborg som favorit til at rykke direkte op.



Silkeborg rykkede skuffende ned i sidste sæson efter et samlet nederlag til Esbjerg, der dermed kunne vende tilbage til den bedste række efter en enkel sæson i det næstbedste selskab.

På trods af den skuffende nedrykning, så har Danske Spils oddssættere alligevel Silkeborg som favoritter til at vinde 1. division og dermed rykke direkte op.

”Silkeborg har en stærk økonomi samtidig med, at de har formået at holde fast på mange af deres spillere. Derudover må vi heller ikke underkende, at Silkeborg spiller på kunstgræs som det eneste hold i 1. division,” siger Jesper Kristoffersen, der er oddssætter i Danske Spil * , og tilføjer:



”Det giver dem en klar fordel, da de derfor kan spille hurtigere, og det gør det især svært for de hold, der gerne vil stille sig ned og forsvare, når de besøger silkeborgenserne.”

Netop at Silkeborg vil spille fodbold, vurderer Jesper Kristoffersen giver dem en fordel i en ellers uforudsigelig liga:

”1. division har gennem de seneste sæsoner været svær at forudsige for både bookmakere og kunder. Rækken er utrolig tæt, og få hold er lykkes med at være stabile over de 33 runder. Silkeborgs spillestil med meget boldbesiddelse og flere af rækkens individuelt dygtigste offensive spillere, giver dem en fordel i oprykningskampen, hvis Peter Sørensen får stabiliseret den defensiv, der haltede mod slutningen af sæsonen i Superligaen,” siger Jesper Kristoffersen, og tilføjer:



”Lykkes trænerteamet og spillerne med at stabilisere defensiven, er det svært at se bedre hold i rækken, og derfor har vi dem som favorit til at vinde ligaen til odds 3,50.