Sponsoreret indhold fra Danske Spil


Torsdag aften sparkes den danske 1. Division i gang med det sjællandske opgør i Lyngby mellem De Kongeblå og HB Køge. Men det er ikke på Sjælland, at vinderen af den kommende sæson i 1. Division skal findes ifølge Danske Spil*. I stedet skal der kigges vestpå til Jylland og Silkeborg, hvilket oddssætter Jan Trier uddyber:

”Silkeborg er vores favoritter til at vinde 1. division denne sæson, da klubben har formået at holde fast i stammen af spillere fra seneste Superligasæson. Med tilgangen af blandt andet Mikkel Vendelbo og Martin Thomsen er jyderne forstærket i forhold til det mandskab, der i sidste sæson rykkede ud af Superligaen. Silkeborg-træner Kim Poulsen råder over en meget bred trup, og det er en stor fordel i en lang sæson”, siger Jan Trier.

Største trussel til Silkeborgs dominans i tabellen vil dog komme fra Sjælland i form af et på papiret forstærket Lyngby-mandskab.

”Skal Silkeborg trues, så tror vi mest på Lyngby. De Kongeblå har handlet godt ind i sommerpausen, og specielt tilgangen af de to rutinerede spillere Daniel Jensen og Michael Lumb gør, at Lyngby skal tages seriøst i kampen om førstepladsen i 1. Division”, fortæller Jan Trier.

Silkeborg giver odds 2,50 som vindere af 1. division, mens Lyngby kan spilles til odds 3,00.

FC Vestsjælland måtte sammen med Silkeborg tage turen ned i 1. Division fra Superligaen denne sommer. Michael Hansens tropper er dog på trods af hele tre oprykkere fra årets 1. division, grundet den ændrede Superligastruktur fra næste sæson, ikke oplagte favoritter til at rykke op i landets fineste række.


”FC Vestsjælland-træner Michael Hansen har sagt farvel til flere profiler som blandt andet Jukka Raitala, Oliver Lund og ikke mindst Rasmus Festersen. De nye folk holder ikke samme klasse, og truppen er blevet smallere. Derfor tror vi, det bliver fifty-fifty om, FC Vestsjælland rykker op i Superligaen til næste sæson”, siger Jan Trier.

FC Vestsjælland giver odds 1,80 for oprykning og tilsvarende odds 1,90, hvis den ikke står på Superligabold i Slagelse fra sommeren 2016.

1. Division – Vinder:
Silkeborg odds 2,50
Lyngby odds 3,00
FC Vestsjælland odds 4,50
Vendsyssel FF odds 14,00
HB Køge odds 14,00

1. Division - Oprykning:
Silkeborg rykker op odds 1,20

Silkeborg rykker ikke op odds 4,00

Lyngby rykker op odds 1,55

Lyngby rykker ikke op odds 2,25

FC Vestsjælland rykker op odds 1,80

FC Vestsjælland rykker ikke op odds 1,90