Læg ud med tre høje odds - og kør det derefter stille og roligt hjem med forsigtige spil. Så simpel kan opskriften på en førsteplads i OddsXperts uge-konkurrence være.

Sådan var det i hvert fald i uge 37 hvor "jokir" lagde ud med at ramme odds 3,4, 3,2 og 3,75 - mandag, tirsdag og onsdag. Torsdag blev hans tip annulleret - fordi Nadals US Open-tenniskamp mod Gonzalez blev udsat. Fredag stod han over. Og lørdag og søndag ramte han henholdsvis odds 1,8 og 1,4. Sidstnævnte for Esbjergs hjemmesejr over Køge.

I alt fik jokir 8,55 point. Førstepræmien lyder på 700 kr der indsættes på en Sportingbet-konto.

Nr 2 med 8,3 point blev "nielsc" - der belønnes med 300 kr.

Vinderne får en mail fra BetXpert.

Deltag selv i kampen om 7.000 kr. - hver måned
Husk, at også du kan få del i præmierne hos Sportingbet. Det eneste du skal gøre er at sørge for at deltage i OddsXpert-konkurrencen og holde tungen lige i munden når du placerer dine tegn. Lige nu kan du byde ind med tips til den nye ugekonkurrence på: http://www.betxpert.com/oddsxpert  

I OddsXpert konkurrencen er der hver måned 7.000 kr. på højkant, sponsoreret af Sportingbet. Og det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis.

Så nemt er det
Hver dag vil der på konkurrence-siden være et udvalg på 3-5 kampe plukket fra dagens sportsbegivenheder, alle listet med odds fra Sportingbet. Ud fra kampene skal du hver dag vælge ét tip du ønsker at satse på for dagen - eller vælge at stå over. Hvert tip koster 1 point, men rammer du rigtigt, scorer du et antal point svarende til det odds du rammer.

Ugentligt uddeles en 1. præmie på 700 kr. og en 2. præmie på 300 kr., og hver måned begaves de 6 bedste deltagere med henholdsvis 1.500, 1.000, 600, 400, 300 og 200 kr. Alle præmiepenge indsættes på en Sportingbet-konto.