Der var drama på drengen i OddsXpert-konkurrencen i den netop overståede uge 25. Så meget drama at der gik kuk i vinder-kåringen.

Den automatiske resultat-opdatering strejkede søndag, dagens kampe blev ikke talt med i regnskabet, og derfor fik vi denne formiddag i første omgang udråbt den forkerte vinder.

Fejlen er nu rettet, og vi kan komme med de korrekte informationer. Og beklager over for "Ludvig" som vi kom til at kåre som vinder.

Mens Ludvig valgte at lurepasse søndag og stå på sine 13,6 point, ramte to forfølgere odds 5 for USAs sejr over Egypten, strøg forbi og snuppede de to præmiegivende pladser.

Vinder blev "pokersuheld" (der i øvrigt også vandt konkurrencen i uge 21) med i alt 17,6 point. Førstepladsen indbringer en præmie på 700 kr (indsættes på en Sportingbet-konto).

Nr 2 blev "dobbylan" med 14,95 point. Andenpladsen præmieres med 300 kr.

Vinderne får en mail fra BetXpert.

Deltag selv i kampen om 7.000 kr. - hver måned
Husk, at også du kan få del i præmierne hos Sportingbet. Det eneste du skal gøre er at sørge for at deltage i OddsXpert-konkurrencen og holde tungen lige i munden når du placerer dine tegn. Lige nu kan du byde ind med tips til den nye ugekonkurrence på: http://www.betxpert.com/oddsxpert

I OddsXpert konkurrencen er der hver måned 7.000 kr. på højkant, sponsoreret af Sportingbet. Og det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis.

Så nemt er det at deltage
Hver dag vil der på konkurrence-siden være et udvalg på 3-5 kampe plukket fra dagens sportsbegivenheder, alle listet med odds fra Sportingbet. Ud fra kampene skal du hver dag vælge ét tip du ønsker at satse på for dagen - eller vælge at stå over. Hvert tip koster 1 point, men rammer du rigtigt, scorer du et antal point svarende til det odds du rammer.

Ugentligt uddeles en 1. præmie på 700 kr. og en 2. præmie på 300 kr., og hver måned begaves de 6 bedste deltagere med henholdsvis 1.500, 1.000, 600, 400, 300 og 200 kr. Alle præmiepenge indsættes på en Sportingbet-konto.