Torsdag aften afvikles 10. og sidste indledende heat i vores WSOP turneringer hos Betfair* poker, og fredag kan vi således sætte navne på de 20 finale-deltagerer der d. 14. juni skal kæmpe om en rejse til Las Vegas (med ophold), og et sæde til WSOP main event.

Til turneringen torsdag aften, er der som vanligt garanterede præmier for mere end $1000 (til de 15 bedste), udover at vinderen af aftenens turnering løber af med et finale-sæde.

Deltagelse i turneringen koster $5, og foregår hos Betfair* Poker. Endvidere skal der anvendes et password for at registrere sig til turneringen; dette finder du på http://www.betxpert.com/wsop hvor der også findes en samlet præmieoversigt, regler mv. for turneringen.

Kamp til stregen på aktiv-listen
Udover de 10 finale-deltagere der findes via de indledende turneringer, er der også 10 finalepladser til de 10 BetXpert-brugere der har været mest aktive hos Betfair* Poker fra februar og frem til og med 1. juni 2006.

Aktiv-listen, som kan ses på http://www.betxpert.com/wsop/ranking.asp er netop opdateret med antal hænder frem til og med i går aftes (30. maj), og viser lige nu hård kamp om de 10 pladser. I forhold til stillingen i sidste uge, er der flere nye i Top 10, som med en slutspurt har formået at blande sig i kampen om finalepladserne. Med godt og vel 1½ dag endnu til at øge antal spillede hænder, er intet afgjort.

Fredag d. 2. juni vil vi foretage den sidste opdatering af aktiv-listen, og nominere de 10 finale-deltagere herfra.