Da Søren Berg i 93. minut scorede til 2-2 for Randers FC i søndagens SAS Liga-kamp mod FC Nordsjælland, skaffede han ikke bare sæsonens første point til sin klub; han sørgede for tronskifte i OddsXpert-konkurrencens uge 31.

"bensoren" lå på tredjepladsen før søndagens runde, men her fik han odds 3,4 for det uafgjorte resultat, og det var nok til at overhale indenom og snuppe førstepladsen med i alt 11,1 point.

Førstepladsen præmieres med 700 kr (indsættes på en Sportingbet-konto).

"Kim Kjer" der førte før søndagens runde, måtte nøjes med 9,9 point og en andenplads, men får dog en præmie på 300 kr.

Vinderne får en mail fra BetXpert.

Deltag selv i kampen om 7.000 kr. - hver måned
Husk, at også du kan få del i præmierne hos Sportingbet. Det eneste du skal gøre er at sørge for at deltage i OddsXpert-konkurrencen og holde tungen lige i munden når du placerer dine tegn. Lige nu kan du byde ind med tips til den nye ugekonkurrence på: http://www.betxpert.com/oddsxpert  

I OddsXpert konkurrencen er der hver måned 7.000 kr. på højkant, sponsoreret af Sportingbet. Og det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis.

Så nemt er det
Hver dag vil der på konkurrence-siden være et udvalg på 3-5 kampe plukket fra dagens sportsbegivenheder, alle listet med odds fra Sportingbet. Ud fra kampene skal du hver dag vælge ét tip du ønsker at satse på for dagen - eller vælge at stå over. Hvert tip koster 1 point, men rammer du rigtigt, scorer du et antal point svarende til det odds du rammer.

Ugentligt uddeles en 1. præmie på 700 kr. og en 2. præmie på 300 kr., og hver måned begaves de 6 bedste deltagere med henholdsvis 1.500, 1.000, 600, 400, 300 og 200 kr. Alle præmiepenge indsættes på en Sportingbet-konto.