FCK er tilbage som mesterskabsfavorit hos Nordicbet* efter sejren over AaB i Parken, men kan Ståle Solbakken sikre Superliga-guld til FCK Løverne?

Superliga-duksen FC Midtjylland er stadig ubesejrede i denne sæson og har et forspring på 8 point ned til FCK på 6. pladsen, men alligevel er oddset på FC København som dansk mester mere end halveret på få uger, og bookmakeren NordicBet har nu Ståle Solbakkens tropper som ny guldfavorit. 

Nordicbet*: Ståle er hovedårsag til guldkurs
FC Midtjylland virker til at være gået i stå, mens FC København med weekendens sikre sejr over AaB for alvor er tilbage i mesterskabskampen. I begyndelsen af oktober havde bookmakeren NordicBet odds 5,25 på guld til FCK, men betaler nu blot pengene 2,50 igen, hvis københavnerne genvinder det danske mesterskab.


"Spillerne er næppe blevet bedre på en enkelt måned, så der er slet ingen tvivl om, at genansættelsen af Ståle Solbakken er hovedårsagen til, at FC København nu igen er inde i guldkampen. I de syv kampe under Solbakken har holdet forbedret sig markant på alle områder. Nordmanden har fået styr på organisation, og defensiven ser langt mere stabil ud nu. Samtidig har Solbakken formået at give spillerne troen tilbage, så der også offensivt er langt mere dynamik end under Ariel Jacobs, hvor alt stort set sejlede til sidst," siger NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen, der samtidig noterer sig, at FC Midtjylland ser ud til at have mistet pusten.

"Midtjyderne fører stadig ligaen, men har været inde i en periode med svigtende pointhøst og skuffende spil. Klubben mister med sikkerhed Danny Olsen i vinterpausen og kan givetvis blive tvunget til at sælge endnu et par profiler for at få økonomien til at hænge sammen. Omvendt har FC København den store fordel, at der er økonomi til at forstærke sig yderligere i transfervinduet. Med 21 kampe igen er et forspring på otte point ikke alverden, og slet ikke, når de to holds formkurver i øjeblikket peger i hver sin retning," siger Tonni Munk Jensen.

Udvalgte Superliga Vinder-odds

Bedste odds Bookmaker
FC Midtjylland 2,60
NordicBet
FC København 2,75
Unibet
Brøndby 12,50 NordicBet
AaB 14,00 Unibet
Esbjerg 18 Unibet
OB 25 Unibet
AGF 52
Partybets
Randers 60 NordicBet
FC Nordsjælland 81 Bet365
FC Vestsjælland 150 Unibet
Viborg 151 Bet365
SønderjyskE 401 Bet365

FC København og Ståle Solbakken har en vigtig Champions League gruppekamp i Istanbul mod Galatasaray i midtugen, inden de i næste Superliga-runde skal til Randers, mens FCM Ulvene tager turen til FC Nordsjælland:

Randers Uafgjort FC København
Odds 4,10 Odds 3,70 Odds 2,10
Betsafe
Betsafe
Tipico
FC Nordsjælland Uafgjort FC Midtjylland
Odds 2,90 Odds 3,50 Odds 2,70
MermaidBet
Tipico Tipico