Nordicbet* tilbyder Second Chance, hvis det lykkes AaB at besejre Dynamo Kiev samt hvis FCK tager en sejr i deres Europa League-kamp mod Club Brügge.

De danske mestre fra AaB skal følge op på deres 1-0 sejr over portugisiske Rio Ave, når nordjyderne får besøg af ukrainske Dynamo Kiev.

Det kan vise sig at være et meget afgørende opgør og AaB skal helst have point for at holde fast i chancerne for at gå videre til slutspillet.

Kent Nielsens tropper vader jo ikke ligefrem i succes i årets Superliga, men måske de kan slå til på den internationale scene. Der er nok ikke den helt store respekt omkring AaB-mandskabet, der løb ind i en 0-6 lussing mod Steaua Bukarest, og man kan håbe på, at ukrainerne vil tage lidt let på opgave og undervurdere det danske mesterhold. 

Sammen med Dnipro og Shakhtar Donetsk er Dynamo Kiev storleverandør til det ukrainske landshold og det går da også ganske glimrende for Sergiy Rebrov´s tropper.

Efter sikre sejre over Steaua Bukarest og Rio Ave har Dinamo Kiev sat sig solidt på førstepladsen i gruppen. Faktisk er Dynamo Kiev forsat ubesejrede i denne sæson, og har samlet 7 sejre og 2 uafgjorte i den ukrainske liga. I front står Kravets og Yarmolenko klar til at teste Nicolai Larsen i AaB-buret

Det kan vise sig at være et meget afgørende opgør og AaB skal helst have point for at holde fast i chancerne for at gå videre til slutspillet. Men det ligner umiddelbart en svær opgave for AaB, og det er da også Dynamo-drengene, der tager favoritværdigheden på Nordjyske Arena.

Torsdag 23. oktober kl. 19:00

AaB Uafgjort Dinamo Kiev
4,30 3,35 1,83
NordicBet
NordicBet NordicBet

Second Chance hvis AaB vinder

NordicBet har et godt kampagne-tilbud til denne Europa League-kamp. Hvis AaB vinder kampen, så refunderer NordicBet tabte bets op til 500 kr. på første målscorer, korrekt resultat, halvleg/fuldtid eller stilling efter 1. halvleg.

Sådan får du en Second Chance:

 • Lav et enkelt væddemål på op til 500 kr. /50 EUR/90 USD før kampen, på første målscorer, korrekt resultat, halvleg/fuldtid eller stilling efter 1. halvleg. Du må gerne lave flere spil, så længe det samlede beløb ikke overstiger 500 kr. /50 EUR/90 USD, og de alle er singlespil.
 • Hvis AaB vinder kampen, refunderer NordicBet dine tabte bets, så længe de er indenfor ovenstående markeder og ikke overstiger 500 kr./50 EUR/90 USD.
 • Du vil få pengene på din konto så hurtigt som muligt, og der er ingen gennemspilningskrav.

FC København på pointjagt i Belgien

Ståle Solbakken var tydeligvis ikke tilfreds med 0-1 nederlaget til Torino. FCK havde ellers succes med at gemme sig bag paraderne i 90 minutter, men i overtiden fik italierne hevet sejren i land på et straffespark.

Men siden det bitre nederlag har FC København hentet to Superliga-sejre i Parken over Esbjerg og Randers, og det kan give forhåbninger om Europa League-triumf mod Club Brügge.

Ståle Solbakken skal nok ikke hente alt for meget inspiration i Brøndby´s indsats mod det belgiske mandskab, da Thomas Franks mandskab blev besejret med samlet 0-5 mod et Club Brügge-hold, der var et par klasser bedre end Brøndby.

Club Brügge indledte deres Europa League-gruppespil med 0-0 mod Torino inden de hentede en 3-0 sejr i Helsinki over HJK.

Opgøret på Jan Breydelstadion er en vigtig test for Ståle Solbakkens projekt, og Club Brügge er vel et mandskab, som ambitiøse FC København helst skal kunne spille nogenlunde lige op med, hvis de skal gøre sig forhåbninger om at gå videre fra gruppen.

Torsdag 23. oktober kl. 21:05

Club Brügge Uafgjort FC København
1,75 3,50 4,55
NordicBet NordicBet NordicBet

Second Chance hvis FC København vinder

NordicBet har et godt kampagne-tilbud til denne Europa League-kamp. Hvis FC København vinder kampen, så refunderer NordicBet tabte bets op til 500 kr. på første målscorer, korrekt resultat, halvleg/fuldtid eller stilling efter 1. halvleg.

Sådan får du en Second Chance:

 • Lav et enkelt væddemål på op til 500 kr. /50 EUR/90 USD før kampen, på første målscorer, korrekt resultat, halvleg/fuldtid eller stilling efter 1. halvleg. Du må gerne lave flere spil, så længe det samlede beløb ikke overstiger 500 kr. /50 EUR/90 USD, og de alle er singlespil.
 • Hvis FCK vinder kampen, refunderer NordicBet dine tabte bets, så længe de er indenfor ovenstående markeder og ikke overstiger 500 kr./50 EUR/90 USD.
 • Du vil få pengene på din konto så hurtigt som muligt, og der er ingen gennemspilningskrav.

Regler og vilkår:

 • Dette tilbud gælder kun til kampen Club Brügge - FC København, som spilles 23. oktober.
 • Refundering gælder kun for væddemål indgået før kampstart, placeret på første målscorer, korrekt resultat (ex. 1-0), halvleg/fuldtid (ex. 1/X) og stilling efter 1. halvleg (ex. x). Du vil blive refunderet, hvis FC København vinder  kampen.
 • Den maksimale refundering pr. kamp er 500 kr. /50 EUR/90 USD.
 • Vi vil bestræbe os på, at refundere indenfor 24 timer efter slutfløjt, skulle FCK vinde kampen.
 • Refundering gælder kun for singlevæddemål, ikke kombinationer eller systemspil.
 • Dette tilbud gælder alle NordicBet* kunder fra Danmark.
 • Midler som benyttes til at indgå væddemål i forbindelse med denne promotion, skal være kundens egne penge, og må ikke være bonuspenge.
 • Når det drejer sig om Second Chance, vil du få dine penge ved næste log ind. Hvis du ikke logger ind indenfor 14 dage efter din refundering, vil du miste pengene.
 • Generelle vilkår og betingelser er gældende.

Samme regler gælder AaB - Dynamo Kiev