Brøndby har ikke lukket mål ind i fem kampe og kan tangere rekorden for flest clean sheets i træk. Får lokalrivalerne fra FCK scoret på søndag?

Ikke siden 1-1 kampen mod FC Nordsjælland (den 6. oktober) har Brøndbys defensiv indkasseret scoringer, og keeper Lukas Hradecky er nu kun en enkelt kamp fra at tangere Superliga-rekorden på seks kampe i træk uden indkasserede mål.

På søndag kommer mesterskabsfavoritterne fra FC København på besøg, og det er lagt op til en ultra-spændende topkamp, da begge formstærke mandskaber står med 24 point og for alvor har sat jagten ind på førerholdet FC Midtjylland.

Brøndby Uafgjort FC København
Odds 3,05 Odds 3,40 Odds 2,50
MermaidBet
Bet365
NordicBet

Se ekspertanalyse her, mens brugertipperen Hoffer2610 også har kigget nærmere på opgøret. Se hans tip her.

Scorer FCK i kampen?

Med den hollandske ´kannibal´ Khalid Boularoux har Brøndby holdt modstanderne fra fadet, og der er ifølge bookmakeren Nordicbet* gode muligheder for endnu et clean sheet til Brøndby-målmanden:

""Under normale omstændigheder ville vi give et markant lavere odds på, at et klassemandskab som FC København scorer blot et enkelt mål i en Superligakamp, men Brøndbys defensiv er uhyggelig stærk for tiden.
Klubben har lige siden sæsonstarten trænet defensiv organisation og disciplin, og det høster man frugterne af nu. At Brøndby så pludselig havde muligheden for at lande en defensiv spiller af international kaliber, har blot gjort det endnu nemmere at få styr på de bagerste rækker. Mod et træt FCK-hold, der kommer fra en hård midtugekamp i Torino, og som også døjer med skader til Braaten og Vetokele, er en tangering af clean sheet-rekorden bestemt ikke usandsynlig," siger Nordicbets oddssætter Tonni Munk Jensen.

Scorer FCK i kampen?
Ja: odds 1,30 NordicBet
Nej: odds 3,80
Unibet
Partybets

Tager Lukas Hradecky Superliga-rekorden?

Derudover tilbyder Nordicbet* også et special-spil for om Lukas Hradecky slår rekorden for flest Superliga-minutter uden indkasserede scoringer.

Den rekord indehaves af den tidligere AB-målmand Jan Hoffmann, som tilbage i 1999 holdt buret rent i hele 679 minutter, og det ser umiddelbart ret vanskeligt ud for Lukas Hradecky:

"Mr. Clean Sheet, som Hradecky blev kaldt i Esbjerg, skal virkelig leve op til sit navn, hvis han og holdkammeraterne skal slå den gamle rekord. Selv om de forsvarende mestre holdes fra fadet på søndag, mangler Hradecky stadig cirka 100 minutter. Så heller ikke Sønderjyske må score i næste weekend, inden Brøndby-spillerne så kan træne videre
hele vinterferien, før de kan nappe de sidste minutter mod AaB i forårspremieren til marts. Hvis det sker, betaler vi pengene ni gange igen," siger Tonni Munk Jensen.

Slår Brøndby clean sheet-rekorden på 679 minutter?
Ja: odds 9,00 hos Nordicbet*

*BetXpert skal gøre opmærksom på, at der kan være lav limit på disse special-spil.