Galatasaray er favoritter i Champions League braget i Parken. Kan FCK-defensiven holde den stærke Didier Drogba fra scoringer?

FC København var reelt chanceløse i Istanbul mod Galatasaray, der udspillede de danske mestre og endda tillod sig at lette lidt på speederen og cruisede til en let 3-1 sejr.


Nu skal Ståle Solbakken og FCK forsøge at revanchere det nederlaget, men den tyrkiske storklub stiller med en skarp offensiv med den erfarne måltyv Didier Drogba og bomberen Burak Yilmaz i front.

Det kan ligne en stor udfordring for Johan Wiland, der helst skulle ramme niveauet fra Juventus-kampen, mens ultra-rutinerede Olof Mellberg skal holde styr på den københavnske defensiv.

Galatasaray indtager favoritrollen efter de viste klar klasseforskel i 3-1 kampen på Türk Telekom Arena, men for første gang i Champions League-gruppespillet vil point til FCK ikke være en kæmpe-sensation.

Skal det lykkes for Ståle Solbakken at hente en CL-sejr, så er dette opgør udset som bedste mulighed i denne dynamit-gruppe.

Læs Nicolaj Stages ekspertanalyse af opgøret her, hvor der er fidus til en Galatasaray-sejr.

FC København Uafgjort Galatasaray
Odds 3,60 Odds 3,50 Odds 2,22
Bet365

Uden den skadede midtbane-kreatør Wesley Sneijder forventes det, at Didier Drogba skal tage meget af det offensive ansvar og føre Galatasaray til sejr. Men kommer den stærke angriber selv på måltavlen?

Udvalgte målscorer-odds

Bedste odds Bookmaker
Didier Drogba (Galatasaray) 2,75 Bet365
Umut Bulut (Galatasaray) 3,25
Fanendo Adi (FC København) 3,45 Mermaidbet
Cesar Santin (FC København) 3,65 Mermaidbet
Igor Vetokele (FC København) 3,85 Mermaidbet
Burak Yilmaz (Galatasaray) 4,00 SportingBet
Nicolai Jørgensen (FC København) 4,60 Mermaidbet
Nordin Amrabat (Galatasaray) 5,00 Ladbrokes

Kan FCK holde Galatasaray fra fadet og hvad er jeres CL-fiduser til kampen i Parken?