Det ligner en plads i startopstillingen til Nicklas Bendtner, når Arsenal i aften møder Chelsea i Capital One Cup. Finder Bendtner vej til netmaskerne?

De to scoringer mod Buffon i det italienske bur var desværre ikke nok til at hjælpe Danmark mod VM-slutrunden, men det kan åbne døren til mere spilletid i Arsenal-trøjen.

Nicklas Bendtner er udset en startplads i aftenens Capital One Cup-brag mod Mourinho´s Chelsea på Emirates Stadium. Bendtner fik også chancen mod West Bromwich i sidste cup-kamp. Her fik Bendtner endelig lidt spilletid med 120 minutter på grønsværen, mens den danske bomber også var sikker i straffesparkskonkurrencen.

Arsene Wenger vælger igen i aften at stille med et mere alternativt mandskab, hvor flere at stamspillerne bliver sparet.

Arsenal Uafgjort Chelsea
Odds 2,90 Odds 3,60 Odds 2,60
Danske Spil
Bet365
Ladbrokes

Vores ekspert Jesper Møgelby har skrevet en analyse af opgøret, hvor der netop pga. det noget reservepræget Arsenal-hold er fundet værdi i en Chelsea-sejr.

Læs ekspert-analysen Arsenal-Chelsea.

Det er halvandet år siden Nicklas Bendtner sidst har scoret på klubplan (for Sunderland i 2-2 kampen mod Bolton den 28. april´12), men der virker til at være opbakning og tillid fra den franske træner Arsene Wenger.

Bookmakerne har ikke helt samme tiltro til Bendtner:

Bendtner første målscorer odds 14,00
Betsafe
Bendtner scorer i kampen odds 3,50 Bet365

Hvad siger I - finder Bendtner vej til netmaskerne?

I kan følge kampen på 6'eren kl. 20:45