Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Kasper Schmeichel, Christian Eriksen, Thomas Delaney og Andreas Christensen er nomineret i kategorien Oddset Årets Spiller. Førstnævnte er Danske Spils favorit.

Flere danske spillere markerede sig flot i 2016, og for fire af disse spillere har præstationerne nu kastet en nominering til prisen som Oddset Årets Spiller af sig til Dansk Fodbold Award.

Awardshowet finder sted i Horsens den 20. marts, og Danske Spil* har Leicester-keeperen Kasper Schmeichel som favorit til at vinde prisen, som afgøres i en brugerafstemning, som åbner klokken mandag den 6. marts klokken 9:00 på dfa17.dk.

- Hele verden blev overrasket over at se Kasper Schmeichel og Leicester vinde Premier League-trofæet i sidste sæson. Det var en kæmpe bedrift af holdet, og Schmeichel spillede en helt central rolle i triumfen med flere flotte præstationer undervejs, siger oddsansvarlig hos Danske Spil*, Peter Emmike.

- Derudover satte han en tyk streg under, at han er blevet en nøglespiller på Danmarks landshold, så derfor er han vores favorit til at snuppe prisen, selvom han er i et stærkt felt, siger Peter Emmike.

Danske Spil* tilbyder odds 1,50 på Schmeichel som vinder. Christian Eriksen står til odds 3,75, Thomas Delaney er til odds 4,50 og Andreas Christensen står til odds 22,00.  

- Det er et stærkt felt af kandidater. Eriksen er en stor stjerne i England, så han er selvfølgelig også en person, som mange af de fodboldinteresserede danskere kommer til at stemme på. Delaney er også en spiller, der har haft et stærkt 2016, og AC imponerede også. Så det bliver spændende at følge, siger Peter Emmike.

Tjek Danske Spils odds lige her: https://danskespil.dk/oddset/fodbold/danmark/dansk-fodbold-award