Scandic har sat odds på hvem der vogter buret i det danske landsholds åbningskamp mod Holland.

Efter Thomas Sørensen i dag blev fravalgt til EM-truppen står Morten Olsen overfor valget om hvem der skal starte på mål for Danmark i åbningskampen mod Holland. Valget står mellem Stephan Andersen, Anders Lindegaard og Kasper Schmeichel.

Ved Scandic Bookmakers føler vi os ret sikre på at Stephan Andersen er Morten Olsens valg på keeper-posten.

Stephan Andersen har haft en god sæson i franske Evian, og har tidligere vist sig som en sikker substitut for Thomas Sørensen. Morten Olsen vægter kamptræning højt, og det har Stephan Andersen fået masser af i denne sæson, derfor er der kun odds 1,45 på, at Stephan Andersen starter den første kamp for Danmark under EM.

Anders Lindegaard er først blevet klar efter en langvarig skade og bør alene på den baggrund stå bag Stephan Andersen i køen. Derudover er han heller ikke førstevalg på målmandsposten i sin klub, Manchester United. Han er helt sikkert fremtiden på målmandsposten på det danske landshold, men vi tror Morten Olsen ser bort fra Anders Lindegaard i åbningskampen og tilbyder odds 2,50 på, at han starter inde mod Holland.

Kasper Schmeichel er med for at lære ved denne slutrunde, og der skal skader til de 2 andre kandidater til målmandsposten førend Kasper Schmeichel får spilletid. Vi tilbyder odds 100 på at han starter inde mod Holland.

Hvem starter på mål for Danmark i den første kamp mod Holland?

Stephan Andersen 1,45

Anders Lindegaard 2,50

Kasper Schmeichel 100

Find spillet under hos Scandic Bookmakers > Euro 2012 > Danske Specials > Startopstilling i åbningskamp