Efter et brag af en kamp i lørdags, skal Morten Olsens drenge nu op mod Ronaldo, Pepe, Nani og resten af stjernerne fra den Iberiske halvø. Spørgsmålet er bare om det er de samme spillere der skal starte inde for de rød-hvide og forhåbentlig sikre os tre point mere.

Danmark var også oppe mod Portugal i kvalifikationen til EM. Her blev det til én sejr og et nederlag og især nederlaget var med en noget anden opstilling end Morten Olsen vil – og kan stille med i onsdagens kamp.  Derimod var sejren i efteråret hjemme i Parken, med en opstilling som vi hos Scandic Bookmakers mener, kommer til at ligne den vi stiller op med på onsdag.

Egentlig er der, som vi ser det, kun tre pladser i spil til kampen. På venstre back spillede Simon Poulsen godt nok sit livs landskamp mod Holland, men alternativet på positionen, Michael Silberbauer har tidligere vist hvordan man holder snor i superstjernen Cristiano Ronaldo.

Det er også grunden til at Simon P. i vores optik er den mindst sikre i startopstillingen og man kan få odds 1,08 på at han starter på banen. Tror man derimod at Morten Olsen vælger Silberbauer, kan man hente flotte odds 6,50.

De to andre positioner som vi tror, Morten Olsen overvejer, er om Simon Kjær og Christian Eriksen skal starte inde. Begge spillere har fået en del kritik i diverse medier op til EM og man kan hente odds 9,00 på at vi skal have en anden makker til Daniel Agger i midterforsvaret og odds 8,00 på at Christian Eriksen må starte kampen på bænken.

Vi vurderer at Morten Olsen vil starte med de samme 11 på banen som i kampen mod Holland og odds er på 1,3 for at alle spillere får genvalg. Tror man derimod på at Morten Olsen skifter ud i startelleveren kan man hente odds 3,25 på at det skulle ske.

Man finder spillet nede i højre hjørne på vores hjemmeside: Under ”Danske Specials” klikkes på ”Startopstilling mod Portugal”.

Bemærk: Den generelle indsatsgrænse for disse spil 500 kr per væddemål.