Gratis konkurrence hos Scandic: Ram resultatet i Super Bowl (Baltimore Ravens - San Francisco 49ers) og hav chancen for at vinde en bonus på 1.000 kr...

Sådan gør du:

Mail dit bud på kampens resultat og tidspunktet for første touchdown - samt dit 7-cifrede brugerID-nummer til [email protected].


Eksempel: 39-15 2. quarter - 10. min. / Bruger ID: 7662401.

Du bedes skrive Ravens antal point først og 49ers sidst.

Du kan se dit 7-cirede Bruger ID i toppen af skærmen når du er logget ind.

Regler og vilkår
Konkurrencen er gratis at deltage i.For at deltage i konkurrencen, så skal du have en fuldt verificeret spillekonto ved Scandic Bookmakers. Har du ikke det, kan du klikke på et link her på BetXpert og oprette en konto.

Hvis der kun er én, som har gættet på det rigtige resultat, så vil man vinde uanset hvor tæt man er på minuttet for første touchdown.

Hvis to eller flere har gættet det rigtige resultat, så vil personen, der har gættet tættest på første touchdowns minutscoring vinde. I en situation hvor to eller flere har gættet det korrekte resultat, og er lige tæt på det korrekte minut for første TD vil der blive trukket lod om vinderen senest mandag d. 4/2 kl. 13.

Man har ét gæt pr. kunde pr. kampagne. Efterfølgende gæt vil ikke kvalificere sig. Man kan ikke ændre sit bud, når man først har indsendt sit tip.

Deltagelse i konkurrencen skal ske før kick-off d. 04.02.13 kl. 00.30.

Bonussen skal gennemspilles 3 gange på sport til minimum odds 1.5 før den kan udbetales eller flyttes til andre produkter. 

Bonussen vil blive krediteret den efterfølgende dag inden kl. 13.00. Bonussen vil blive slette fra spillerens konto, hvis den ikke er gennemspillet indenfor 60 dage. Kontoen skal være verificeret før, at bonussen kan blive krediteret.

Scandic Bookmakers standardregler og betingelser er ligeledes gældende.