Scandic Bookmakers er klar med en flot bonus til deres nuværende kunder: En comeback-bonus på 100% af næste indbetaling, op til 750 kr.

Bemærk at tilbuddet kun er gældende i en begrænset periode (det er dog blevet forlænget i to omgange) - til og med 10. august.

Sådan gør du

  • Log ind på din Scandic-konto
  • Hvis du ikke har en konto, åbn een via et link på denne side, men bemærk at du ikke både kan få startbonus og denne comeback-bonus
  • Foretag en indbetaling
  • Placér indbetalingsbeløbet på et spil (eller fordelt over flere spil) til minimum odds 1,7
  • 72 timer efter får du en bonus på 100% af din indbetaling, op til 750 DKK
  • Bonus skal, inden for 60 dage, gennemspilles 5 gange til minimum odds 1,7 før det kan udbetales

Regler og vilkår

1. Dette tilbud er gældende for både eksisterende kunder og nye kunder. En kunde kan kun modtage tilbuddet én gang. Det betyder at man som ny kunde ikke både kan modtage bonussen for første indbetaling og for denne bonus. Dette tilbud er gældende fra d. 18. juli kl 00:00 BST og indtil d. 10. august kl. 23:59 BST 2014.

2. Indbetal og placer ét eller flere spil til minimum odds 1,7. Ved multiple væddemål skal hver kamp være minimum odds 1,70.

3. Denne bonus vil være på 100% af kundens første indbetaling i kampagneperioden – op til 750 DKK eller tilsvarende i anden valuta.

4. Dette tilbud er kun gældende for den første indbetaling og kan ikke deles op i flere indbetalinger.

5. Kunder, som foretager indskud via Moneybookers/Skrill og Neteller, kan ikke benytte sig af dette tilbud.

6. Kunden har 60 dage til at opfylde gennemspilskravene. Er dette ikke gjort vil bonussen og gevinster vundet fra denne blive fjernet fra kontoen.

7. Bonussen kan kun gennemspilles på sportsvæddemål. Spil placeret på Casino, Poker og Games er ikke kvalificerende.

8. Bonussen vil blive krediteret 72 timer efter kvalifikations kravene er gennemført. Bonussen bliver krediteret automatisk og det er ikke nødvendigt at kontakte os.

9. Bonussen kan splittes op og gennemspilles over flere væddemål, men det fulde bonus beløb skal omsættes 5 gange på et hvilket som helst sports marked til minimum odds 1,70 før eventuelle gevinster kan udbetales.

10. Når bonussen er krediteret på kontoen er det ikke muligt at lave udbetalinger før det fulde omsætningskrav er gennemført.

11. Kun spil om rigtige penge tæller til omsætningskravene. Bonusvæddemål og eksisterende bonusser tæller ikke.

12. Skulle en eksisterende kunde lave en udbetaling, for derefter at lave en indbetaling i løbet af kampagne perioden, så vil kunden ikke være berrettiget til at modtage denne bonus.