Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Zlatan Ibrahimovi? stoppede på det svenske landshold efter EM i 2016, men siden de kvalificerede sig til VM, så har den svenske stjerneangriber flere gange udtalt, at han gerne vil trække i den blågule trøje igen. Danske Spil* er dog ikke så sikker på, at det kommer til at ske.

-        Zlatan er kommet godt igen efter hans knæoperation, og LA Galaxy virker til at være et godt match for ham, hvor han har lavet tre mål i tre kampe. Når det er sagt, så vurderer vi ikke gode chancer for at Zlatan spiller VM til sommer. Oddset på Zlatan bliver en del af truppen er 2,50, mens oddset på at han ikke kommer med til VM er 1,45, siger Peter Emmike, oddsansvarlig hos Danske Spil*, og fortsætter:

-        Zlatan har ikke spillet en landskamp siden EM 2016, og derved ikke været en del af den trup som kvalificerede sig til VM. Flere medier har rost det svenske landshold for at være en stærkere og mere samlet enhed, uden Zlatan.

-        Tidligere har vi været mere optimistiske om et Zlatan comeback, men det har ændret sig, da han nu er nødt til at omgås FIFA’s regler for at kunne spille til VM. Årsagen er, at han er medejer og ambassadør hos bettingselskabet Bethard Grou, og det strider imod FIFA’s regler. Et VM for Zlatan vil også betyde, at kan komme til at misse 6-7 kampe for LA Galaxy. Samtidig er der kun en landsholdsamling tilbage forud for VM, så tiden arbejder også imod et comeback. Som oddsene også indikerer, så vurderer vi, at der er større sandsynlighed for at Zlatan ikke kommer med til VM, siger Peter Emmike.

Vil du enten spille på Zlatans VM-chancer, så kan du gøre det her.