Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Caroline Wozniacki vandt søndag karrierens største triumf, da hun slog Venus Williams i finalen i WTA Finals, hvor de otte bedst placerede spillere på verdensranglisten var med.

Dermed har danskerens formkurve været stigende i det seneste års tid, og det kulminerede altså søndag med en stor sejr. Betyder det så, at hun nu bringer sig selv tættere på en Grand Slam-sejr? Det har Danske Spil* kigget nærmere på.

- Det er først og fremmest en kæmpe skalp, hun tager i WTA Finals. En helt forrygende sejr for hende, siger Peter Emmike, oddsansvarlig hos Danske Spil*.

- Der er ingen tvivl om, at hun hører til blandt verdenseliten, men eliten er bred, og der er mange dygtige spillere deroppe. Det at vinde en Grand Slam er en kæmpe udfordring, så der er mange ting, der skal spille, hvis hun skal vinde sådan en, siger han.

Danske Spil* giver odds 5,00 på, at Wozniacki i 2018 vinder en Grand Slam. Oddset på det modsatte – at hun ikke vinder en – er 1,15.

- Det betyder jo grundlæggende set, at vi vurderer hendes hende som værende blandt de fem-syv største favoritter i de fleste Grand Slams. Især i Australian Open og US Open, som hun jo allerede har to finaledeltagelser i, giver vi hende gode chancer.

- Hvis man kigger på feltet lige nu, så er der ikke mange spillere derude, som bare lige tromler over Wozniacki – faktisk ville hun være godt med i de fleste kampe mod de øvrige topspillere, siger han og fortæller, at det også bliver meget afgørende for Wozniackis vinderchancer, om Serena Williams kommer tilbage på topniveauet i 2018.

Tror man derudover, at Wozniacki genvinder WTA Finals i 2018, så får spillere odds 8,00 på det.