Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Nicki Pedersen ligger nu nr. 10 i den samlede VM-stilling, efter sejren i Målilla i Sverige. Ifølge Danske Spil*, så bliver det dog svært at se ham ende i top-8, der sikrer en direkte plads i VM-serien til næste år.

- Vi har odds 2,90 på Nicki Pedersen til at ende i top-8. Omvendt er der odds 1,35 på, at han havner udenfor top-8, udtaler
Peter Emmike, oddsansvarlig hos Danske Spil* og fortsætter:

- Inden årets første grandprix, så havde vi faktisk odds 1,85 på Nicki Pedersen til at ende i top-8 i den samlede VM-stilling. Grundet skader, men også motorproblemer, så har han ikke hentet ligeså mange point som forventet.

- Lige nu er der syv kørere som kæmper om 6., 7., og 8. pladsen. Det er Dudek, Hancock, Laguta, Zagar, Doyle, Holder og Nicki Pedersen. Med 46 point ligger Nicki Pedersen på 10. pladsen, og han har syv point op til Laguta på 8. pladsen. Der er fire løb tilbage i VM-serien i år. I gennemsnit får de nævnte kørere 7-8 point. Hvis Nicki kan køre ligeså godt som han gjorde i lørdags, hvor han fik 15 point, så ser det positivt ud. Det var dog første gang han vandt et grandprix siden 2015, så det er lang tid siden at han har vist så højt et niveau. Hvis vi tager de danske briller på, så håber vi selvfølgelig på Nicki ender i top 8. Chancevurderingen hælder dog mere til at han ikke ender i top-8, ud fra det faktum at han kæmper imod syv dygtige kørere, og at det er mange år siden at han har kørt så hurtigt som han gjorde i lørdags, siger Peter Emmike.

Vil du spille på om Nicki Pedersen ender i top-8 i VM-stillingen? Gør det her.