Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Lørdag starter årets højdepunkt i cykelkalenderen, når der er Grand Depart i Tour de France. Jakob Fuglsang stiller til start som kaptajn for Astana, men hvordan er danskerens chancer egentlig i det samlede klassement? Det har Danske Spil et bud på.

- Det har været et meget stabilt år for Jakob Fuglsang, og han viste i Schweiz Rundt, at formen er, hvor den skal være. Spørgsmålet er så, om det er nok til at lande en topplacering, siger Jeppe Helbo.

- Der er som altid vildt mange dygtige ryttere med. Froome er selvsagt favorit. Hans Tour-historie siger det hele. Men der er også ryttere som Porte, Nibali og de tre Movistar-kaptajner Quintana, Valverde og Landa. For ikke at nævne Dumoulin, som sluttede toer i Giroen, siger Jeppe Helbo.



- Umiddelbart er Fuglsangs succes afhængig af, at andres form dykker eller rammes af uheld. Sker det ikke, ligner en slutplacering mellem 6-10 nok det mest realistiske, siger oddssætteren.

Mens Chris Froome altså er ret klar favorit til at vinde løbet, så er der også et par interessante outsidere til topplaceringerne, vurderer han og peger på den tidligere skihopper, Primoz Roglic som en af dem.



- Roglic kunne sagtens være en rytter, der kommer til at blande sig i toppen. Han har meldt ud, at han kun jagter etapesejre, men han kan pludselig finde sig i en situation, hvor klassementet kommer i spil. Han er langtidsholdbar, fin til at køre opad og så laver han en enkeltstart i verdensklasse. I år har han vundet både Baskerlandet Rundt og Romandiet Rundt, som er to rigtig hårde løb. Og så har han også vundet Slovenien Rundt. Det er et stærkt år, han har gang i, siger Jeppe Helbo.

Tjek Danske Spils Tour-odds her: https://danskespil.dk/oddset/cykling/international/tour-de-france