Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Chris Froome har meldt sig klar til start i næste års Giro d’Italia, første gang i sin karriere.

Lykkes det, vil Froome være forsvarende mester i alle tre Grand Tour - noget som kun legendariske Eddy Merckx og Bernard Hinault har været indtil nu.

- Når Froome stiller op til en Grand Tour i disse år, så er der bare ret gode chancer for, at han vinder. Sådan er det også i Giroen.

- Han har kun prøvet at køre den et par gange før, men det er så længe siden, at man ikke kan bruge de resultater til noget. Ruten denne gang passer ham egentlig fint. Der er gode muligheder for både rendyrkede klatrere og de klassiske klassementsryttere. Så det bliver spændende, siger Jeppe Helbo, oddssætter hos Danske Spil*.

- Der er selvfølgelig nogle spørgsmålstegn. Dels ved vi ikke definitivt, hvem der stiller op som konkurrenter. Og så ved vi heller ikke, hvilket hold Sky sender med ham. Vi giver odds 2,20 på, at han vinder løbet mod odds 1,60 på, at han ikke gør, siger Jeppe Helbo.

Hvis han vinder Giroen, så ligger næste historiske udfordring lige for. For ingen rytter siden Pantani i 1998 har vundet Giroen og Touren i samme år.

Danske Spil* giver odds 6,00 på, at han vinder begge løb i 2018. Spiludbyderen tror dog ikke, at han lykkes med det, for oddset på, at han ikke vinder begge løb er nede i 1,09.

Tjek Danske Spils odds på Froomes 2018 lige her: https://danskespil.dk/oddset/cykling/international/chris-froome