Sponsoreret indhold fra Danske Spil

På onsdag kan en 43 år gammel varmerekord blive slået, men ifølge Danske Spil*, så er det dog knap så sandsynligt.

- Vi har odds 4,00 på, at varmerekorden på 36,4 grader bliver slået på onsdag d. 8. august. Hvis rekorden fra 1975 stadig står fast efter på onsdag, så kan du få odds 1,20, udtaler
Peter Emmike, oddsansvarlig hos Danske Spil* og fortsætter:

- Sommeren 2018 har jo allerede slået flere rekorder. I juli måned havde vi 326 soltimer på landsplan. Det er det højeste antal soltimer for en juli måned. Faktisk startede det varme og solrige vejr jo allerede i maj måned, hvor vi med 363 soltimer, slog den ultimative rekord fra 1889. Vi har også slået rekorden for de højeste middeltemperaturer. Spanien, Portugal og Italien har jo også slået flere af deres varmerekorder, så 2018 har for alvor været et hedt år.

- Når vi ser på vejrprognosen herhjemme, og sammenholder den med diverse udtalelser fra de danske metrologer, så mener vi dog ikke, at sandsynligheden for at rekorden bliver slået, er særlig stor. Skal vi sætte nogle tal på, så vurderer vi, at der er omkring 20% chance for at den danske varmerekord fra 1975 bliver slået på onsdag. Men med det fantastiske vejr vi har haft hen over sommeren, så kan alt jo ske, siger Peter Emmike.

Vil du spille på at varmerekorden bliver slået på onsdag? Spil på det
her.