Sponsoreret indhold fra Danske Spil

I sidste sæson blev Nicklas Bendtner topscorer i Eliteserien, og han fejrede også guld med holdkammeraterne i Rosenborg. Til trods for et godt ophold i Norge, så har Bendtner flere gange flirtet med idéen om en tilbagekomst til dansk fodbold. Danske Spil* tror specielt på én klub.

- Hvis Nicklas Bendtner skifter fra Rosenborg, så vurderer vi at det bliver FC København. Her er oddset 2,00, hvorimod vi fx tilbyder odds 7,00 på en tilbagekomst til engelsk fodbold. Bendtner har tidligere udtalt, at det ville være en drøm at komme tilbage til FCK. Han har jo en fortid i deres ungdomsrækker, inden han skiftede til Arsenal, udtaler oddsansvarlig hos Danske Spil*, Peter Emmike og fortsætter:


- FCK vandt Superligaen i 2016 og 2017, men i år har de været et stykke fra FCM og Brøndby. Det skyldes blandt andet deres angrebsproblemer, hvor de nu også har valgt at sælge Pavlovic til Rapid Wien. Så når Bendtner offentligt udtrykker et ønske om at vende retur til FCK, og klubben mangler effektive angribere, så er et skifte ikke så utænkeligt.


- Der er odds 1,85 på Bendtner bliver i Rosenborg. Det indikerer selvfølgelig, at vi vurderer sandsynligheden for han bliver i Norge, til at være lidt større, end at han skifter til FCK. Bendtner trives rigtig godt i Rosenborg, både på og udenfor banen, så det vil nok kun være FCK som kan lokke ham. Når det er sagt, så skal Rosenborg og FCK jo også først blive enige om en pris, inden et skifte overhovedet kan lade sig gøre, og det kunne jo godt gå hen og blive en udfordring, siger Peter Emmike fra Danske Spil*.


Ønsker du at spille på hvor Nicklas Bendtner spiller efter d. 1. september? Gør det her.