Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Liverpool spillede sig søndag eftermiddag et stort skridt nærmere det engelske mesterskab, da Brendan Rodgers tropper hjemme på Anfield besejrede Manchester City med 3-2 i et brag af en topkamp.

Sejren betyder, at Liverpool nu selv kan afgøre, om de skal vinde det første engelske mesterskab siden 1990. Og ifølge Danske Spil kan Liverpools mange fans godt så småt begynde at glæde sig.

- Vi har hidtil haft Manchester City som favoritter til det engelske mesterskab. Men vi må erkende, at Liverpool ser imponerende stærke ud, og med det forspring de har sikret sig, så tror vi nu mest på Liverpool som engelsk mester for første gange i 24 år, siger oddssætter hos Danske Spil Hans-Henrik Busk Stie.

Liverpool som vinder af Premier League giver nu odds 1,75 hos Danske Spil. Nærmeste konkurrent er ifølge Danske Spil fortsat Manchester City til odds 3,10, mens et mesterskab til Chelsea giver pengene 5,50 gange igen.

- Det ser rigtig fornuftigt ud for Liverpool. De har vundet ti kampe i træk og virker rent offensivt ustoppelige med 35 mål i de seneste ti kampe. Liverpool er samtidig det eneste hold, der selv kan afgøre, om de skal vinde mesterskabet, og den eneste rigtig svære kamp, de mangler, er en hjemmekamp mod Chelsea, siger Hans-Henrik Busk Stie.

Odds på vinderen af Premier League 2013/14 hos Danske Spil:
Liverpool – 1,75
Manchester City – 3,10
Chelsea – 5,50