2,45 sekunder. Så lang tid tager det i snit for et dansk bookmaker-site at indlæse fra man har skrevet web-adressen og trykket enter. Sløvt i forhold til fx dating-sites (1,39 sek). Hurtigst er MermaidBet der til gengæld ligger nær bunden når man ser på nede-tid...


Det viser tal fra analyseinstituttet Digicure.

Hvad er et par sekunder mellem venner? Ikke ret meget. Men mange bække små giver som bekendt en stor å, og 2,45 sekunder bliver såmænd til en årlig ventetid på fem kvarter hvis man bruger det pågældende site fem gange om dagen. Og dertil kommer den tid det tager at bevæge sig rundt på sitet. 

En hjemmesides svartid bør ikke overstige to sekunder. Ellers bliver de besøgende utålmodige og begynder at vælge andre sider.

Jesper Helbrandt, direktør for Digicure.


MermaidBet, Betfair* og Danske Spil ligger lunt i svinget med svartider på mindre end et sekund. I bunden blandt undersøgelsens 10 bettingsites med dansk licens ligger Betsafe med 4,33 sekunder. Undersøgelsens agterlanterne er Betway (har ikke dansk licens) med drønlangsomme 6,44 sekunder. 

Et kvarters nedetid er nederen

Een ting er svartiden, men ind i mellem vil en webside slet ikke indlæse – sitet er simpelthen gået ned. På det punkt er de fleste danske bettingsites dog godt med – de har en tilgængelighed på næsten 100%. Men nogle sites halter efter.

MermaidBet ligger på 99,12%. Det lyder umiddelbart også pænt, men svarer altså til næsten et kvarters nedetid om dagen, i gennemsnit. Værst blandt de danske licenssider er PartyBets og Danske Spil med 98,84%. Men også her overgås det med flere længder af Betway der gennemsnitligt har 45 minutters nedetid om dagen.

Digicures måling er gennemført hvert 10. minut i perioden 15.–30. januar 2014. Målingerne fremgår af http://www.digicure.dk/bettingsites-jan-14.htm