Op og ned. Uge 38 var noget af en rutsjebanetur - med happy ending - for førstepræmie-vinderen.

Han skiftevist ramte og missede; lagde ud med at ramme odds 3,4 mandag, missede så tirsdag, scorede odds 3,5 onsdag - og så videre resten af ugen. Inklusive en fuldtræffer lørdag (til nydelige odds 5,5) og en forbier søndag.

Altså i alt tre kiksere ud af syv tip, men fordi pletskuddene var så saftige, blev det til en samlet førsteplads med 8,6 point.

Og for det belønnes "SwuB" med 700 kr der indsættes på en Sportingbet-konto.

Nr 2 med 8,3 point blev "jonasmadsen" - der får 300 kr.

Vinderne får en mail fra BetXpert.

Deltag selv i kampen om 7.000 kr. - hver måned
Husk, at også du kan få del i præmierne hos Sportingbet. Det eneste du skal gøre er at sørge for at deltage i OddsXpert-konkurrencen og holde tungen lige i munden når du placerer dine tegn. Lige nu kan du byde ind med tips til den nye ugekonkurrence på: http://www.betxpert.com/oddsxpert  

I OddsXpert konkurrencen er der hver måned 7.000 kr. på højkant, sponsoreret af Sportingbet. Og det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis.

Så nemt er det
Hver dag vil der på konkurrence-siden være et udvalg på 3-5 kampe plukket fra dagens sportsbegivenheder, alle listet med odds fra Sportingbet. Ud fra kampene skal du hver dag vælge ét tip du ønsker at satse på for dagen - eller vælge at stå over. Hvert tip koster 1 point, men rammer du rigtigt, scorer du et antal point svarende til det odds du rammer.

Ugentligt uddeles en 1. præmie på 700 kr. og en 2. præmie på 300 kr., og hver måned begaves de 6 bedste deltagere med henholdsvis 1.500, 1.000, 600, 400, 300 og 200 kr. Alle præmiepenge indsættes på en Sportingbet-konto.