Førstepladsen i OddsXperts ugekonkurrence - og de medfølgende 1.050 kr indsat på en Sportingbet-konto - blev snuppet af "Pingeling" der med 10,0 point havde 1,8 ned til nr 2, "Krede".

Pingeling scorede diverse gode odds i ugens løb, med 4,0 for Grækenlands sejr over Nigeria som det højeste. Før søndagens runde var han kun 0,8 point foran Krede, men valgte at læne sig tilbage og satse på at forfølgeren kiksede. Og det gjorde Krede med et krydsspil i Slovakiet-Paraguay (0-2).

Krede kan dog trøste sig med andenpræmien på 450 kr. De 424 øvrige deltagere må derimod prøve igen i denne uge - eller fokusere på månedskonkurrencen.

Normalt er ugepræmierne på 700 og 300 kr, men under VM har Sportingbet boostet præmiebudgettet: 50% er lagt oveni.

Vinderne får en mail fra BetXpert.

Deltag selv i kampen om 7.000 kr. - hver måned 
Husk, at også du kan få del i præmierne hos Sportingbet. Det eneste du skal gøre er at sørge for at deltage i OddsXpert-konkurrencen og holde tungen lige i munden når du placerer dine tegn. Lige nu kan du byde ind med tips til den nye ugekonkurrence (og den snart overståede maj-månedskonkurrence) på: http://www.betxpert.com/oddsxpert 

I OddsXpert konkurrencen er der hver måned 7.000 kr. på højkant, sponsoreret af Sportingbet. Og det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis.

Så nemt er det  
Hver dag vil der på konkurrence-siden være et udvalg på 3-5 kampe plukket fra dagens sportsbegivenheder, alle listet med odds fra Sportingbet. Ud fra kampene skal du hver dag vælge ét tip du ønsker at satse på for dagen - eller vælge at stå over. Hvert tip koster 1 point, men rammer du rigtigt, scorer du et antal point svarende til det odds du rammer.

Ugentligt uddeles en 1. præmie på 700 kr. og en 2. præmie på 300 kr., og hver måned begaves de 6 bedste deltagere med henholdsvis 1.500, 1.000, 600, 400, 300 og 200 kr. Alle præmiepenge indsættes på en Sportingbet-konto.