Sponsoreret indhold fra Betsafe

Efter bruddet med Rory McIlroy forventer Betsafe, at Caroline Wozniacki begynder at kravle op ad verdensranglisten igen. Vurderingen er, at hun nu vil kunne fokusere fuldt på sin sport. 

Mødet med Rory McIlroy har utvivlsomt givet anledning til mange gode stunder for Caroline Wozniacki, men sportsligt har det været en dyr fornøjelse. Da den danske tennisstjerne mødte golfspilleren, lå hun nummer et på verdensranglisten. I dag ligger hun nummer 14.

Hos Betsafe forventer man, at bruddet med nordireren vil frigive tid og koncentration til, at Wozniacki kan kæmpe sig tilbage i den absolutte verdenselite. Har danskeren forbedret sin 14. plads på
verdensranglisten ved årsskiftet, er der beskedne odds 1,60 at hente.

"Vi nærer selvfølgelig sympati for Caroline Wozniacki ovenpå bruddet med McIlroy. Det er klart, at hun nu skal bruge noget tid på at sunde sig. Men rent sportsligt, så tror vi faktisk, at hun vil vinde på, at
være blevet single igen. Det kræver nærmest overmenneskelig dedikation og fokus at holde sig i verdenseliten i tennis, og det har hun tilsyneladende ikke haft, mens hun har dannet par med McIlroy", påpeger Betsafes oddssætter Thomas Holm.

Når Caroline Wozniacki at kravle helt op i top 10 på verdensranglisten inden nytår, betaler Betsafe pengene 2,75 gange igen. 

Ligger Caroline Wozniacki højere end nr. 14 på verdensranglisten den
31.12.2014?

JA 1,60

NEJ 2,20Ligger Caroline Wozniacki i Top 10 på verdensranglisten den 31.12.2014?

JA 2,75Ligger Caroline Wozniacki i Top 5 på verdensranglisten den 31.12.2014?

JA 9,00Find spillet på Betsafe.dk> under Tennis - WTA - Wozniacki Specials