Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Cristiano Ronaldo lavede hattrick i Portugals åbningskamp mod Spanien, og ifølge Danske Spil*, så havner han øverst på VM-topscorerlisten.

 

 

- Vi har odds 3,00 på Ronaldo til at blive VM-topscorer. Hans nærmeste konkurrenter er Diego Costa til odds 8,00, Neymar til odds 10,00, og så Messi til odds 13,00, siger oddsansvarlig hos Danske Spil*, Peter Emmike og fortsætter:  

 

- Ronaldo har nu lavet 34 mål i 37 landskampe under den nuværende træner. Når man holder det op imod at Maradona lavede 34 mål totalt set i hele hans landsholdskarriere, så vidner det virkelig om hvor målfarlig Ronaldo er. Samlet set, så har Ronaldo lavet 84 mål for det portugisiske landshold. På verdensplan er det kun Ali Daei fra Iran, der har lavet flere mål for sit land, end Ronaldo. Det er ganske enkelt imponerende! 

 

- Hvis vi ser på hvilke hold Portugal skal møde i gruppespillet, så tror vi på, at Ronaldo scorer flere mål. Iran og Marokkos force er godt nok defensiven, men Ronaldo tager jo også straffe og frispark. I kampen mod Spanien scorede han jo netop på både straffe og direkte på frispark. Han skal nok forsøge sig på frispark igen, og det er heller ikke utænkeligt at han kan trække et straffe mere., siger Peter Emmike.

 

- Portugal og Spanien er favoritter til at gå videre fra gruppespillet. Hvis de gør det, så møder Portugal med al sandsynlighed enten Rusland eller Uruguay i ottendedelsfinalen. Begge scenarier vil være relativt jævnbyrdige opgør, så her vil Ronaldo igen have gode muligheder for at score.

 

- Så med det faktum at Ronaldo nu ligger øverst på topscorerlisten, og at Portugal har et relativt let kampprogram gør, at vi tror på at han bliver VM-topscorer.

 

Vil du spille på hvem der bliver VM-topscorer? Gør det her.