Sponsoreret indhold fra NordicBet

Alt tyder på, at quarterback Tony Romo er færdig i Dallas. NordicBet* vurderer, at Denver Bronco er den mest sandsynlige destination for den 37-årige stjerne.

Tony Romo er et glimrende eksempel på, at NFL er en liga med kort hukommelse. Dallas Cowboys-quarterbacken havde gennem ti sæsoner etableret sig som den største stjerne i Dallas, da han blev skadet op til den nuværende sæson. Rookie Dak Prescott blev kastet ind i startopstillingen og resten er historie, som de siger i USA.

Romo har gjort det klart, at han ikke er parat til at spille andenviolin i Dallas i næste sæson, hvilket meget naturligt har sat spekulationerne i gang om, hvor han vil tørne ud i 2017. Hos NordicBet* er Denver Broncos favoritter til at løbe med spillerens underskrift, hvilket står i odds 3. Selskabet holder dog også døren på klem for, at Romo bliver i Dallas.

”Tony Romo og Dallas-ejer Jerry Jones har et meget tæt forhold. Derfor vil Cowboys formentlig lade Romo vælge sin egen destination. Og her er Denver Broncos et stærkt bud. Holdet mangler en quarterback, men har ellers alle brikkerne til at vinde endnu en Super Bowl. Vi vil dog ikke afvise, at Romo ombestemmer sig og bliver i Dallas. Det kunne jo tænkes, at han i løbet af sommeren erkender, at hans alder og helbred er bedre egnet til at være reserve”, siger NordicBets pressechef Thomas Holm.

Hvor spiller Tony Romo i næste sæson?

Denver Broncos                                     3.00

Dallas Cowboys                                     4.00

New York Jets                                       7.00

Buffalo Bills                                          8.00