Sponsoreret indhold fra NordicBet

Ja, vi skulle have vundet over både Albanien og Armenien, men der er ingen grund til panik. Danmark er stadig klar favorit til at komme til EM, lyder det glade budskab fra bookmakeren NordicBet.

Medier, kommentatorer og sågar landsholdsspillerne selv havde allerede indstillet sig på katastrofen: En EM-slutrunde i Frankrig uden dansk deltagelse. Sådan virkede det i hvert fald i minutterne efter den skuffende nullert mod Armenien i aftes. Men når lommeregneren findes frem og det resterende kampprogram studeres, ser det faktisk slet ikke så slemt ud, vurderer bookmakeren NordicBet, der har regnet sig frem til, at Danmark stadig har hele 60 pct. chance for at komme til EM. Det svarer til lave odds 1,55.

"Det danske landshold har ikke haft den bedste fodbolduge med to nul-løsninger mod upåagtede nationer som Albanien og Armenien, men vores chancer for EM-deltagelse er faktisk stadig rigtig fine. Og meget bedre end de fleste tror. Får vi bare ét point i den sidste kamp mod Portugal, skal Albanien vinde mindst en af holdets sidste to kampe for at holde Danmark væk fra direkte kvalifikation. Det kan blive svært nok for et hold, der har vanskeligt ved selv at skabe kampene," fortæller NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen, der dog ser to playoff-kampe som den mest sandsynlige vej til EM for det danske landshold.

"Her bliver vi højst sandsynligt seedet, hvilket øger vores muligheder betragteligt. Mulige modstandere vil så være hold som f.eks. Estland, Norge, Ungarn og Israel. Dem bør vi være favoritter mod, selv om de seneste kampe har afsløret et rystende lavt bundniveau. Men især i Serbien-kampene viste det talentfulde hold sit potentiale, og med Eriksen tilbage i offensiven og flere klubkampe i benene hos de øvrige stamspillere ser det ganske fornuftigt ud," lyder det fra Tonni Munk Jensen.

Kvalificerer Danmark sig til EM?

Ja 1,55
Nej 2,30

Find NordicBets odds på www.NordicBet.dk under Fodbold - Euro 2016