Sædet under John ’Faxe’ Jensen blev endnu varmere mandag aften, da Randers FC tabte 0-3 til AaB. Unibets oddssættere er allerede i gang med at lede efter kandidater som Faxe’s efterfølger.

”I næste runde møder kronjyderne FCK i Parken, og uden point her, vil man være oppe på 9 kampe og kun ét point. For en ambitiøs klub som Randers FC er det aldeles uacceptabelt,” siger oddssætter Kenneth Pedersen fra Unibet*.

”Oven på præstationen mandag aften, er klubben snart nødt til at handle og vi ser den nuværende assistenttræner Henrik Jensen som det åbenlyse valg som efterfølger for ’Faxe’. Han kender klubben og spillerne ud og ind. Er det derimod en ’hård hund” der er brug for, ligger den åbenlyse kandidat jo lige for, ” mener Kenneth Pedersen:

”’Faxe’ har jo selv sagt, at han ser Stig Tøfting som en potentiel cheftræner og ikke en assistent. Måske er det så skæbnens ironi, at netop Tøfting kan blive manden, der kommer til at svinge pisken over Randers-spillerne i fremtiden,” slutter Kenneth Pedersen

Hvem er cheftræner i Randers FC pr. 1.december 2009?
Henrik Larsen 2,50
John Faxe Jensen 5,00
Thomas Thomasberg 7,50
Stig Tøfting 10,00
Poul Hansen 10,00
Kasper Hjulmand 12,00
Bruce Rioch 15,00
Michael Schjønberg 20,00
Allan Simonsen 30,00
Per Frimann 40,00
Jan Mølby 50,00
Colin Todd 75,00

Se flere spil hos Unibet*.