Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Der er kun én runde tilbage af Superligaens efterårssæson, og Danske Spil* er sikker i deres sag: Robert Skov kåres til Efterårets Profil.


- Vi har odds 1,08 på Robert Skov kåres til Efterårets Profil i Superligaen. Hvis alle andre end Robert Skov vinder, så kan vores spillere få odds 6,00. Vi vurderer derfor Robert Skov til at have omkring 85% sandsynlighed for at vinde, fortæller oddsansvarlig hos Danske Spil*, Peter Emmike og fortsætter.


- Kaster vi et blik på oddsudviklingen, så har Viktor Fischer længe været vores store favorit. Sidst i september var oddset 1,20 på, at han vandt. Her var Wilczek og N’Doye de nærmeste konkurrenter til odds 6,00 og 9,00. Faktisk kunne du på det her tidspunkt få odds 25,00 på Robert Skov til at vinde.   


- Sidst i oktober var det mere jævnbyrdigt mellem Fischer og Skov. Fischer var stadig favorit til odds 1,55, og Skov som nærmeste konkurrent til odds 2,75. Nu er Skov så altså kæmpe favorit grundet sin målform og det faktum, at Fischer har været ude med skade i flere uger.


- I samarbejde med de 14 Superliga-trænere, så er det Tipsbladet som uddeler prisen som Efterårets Profil. Det ville overraske os meget, hvis de peger på en anden spiller end Robert Skov. Med 15 mål og fire assists efter 19 kampe, vel at mærke som kantspiller, så har han været en afgørende faktor for, at FCK ligger på Superligaen førsteplads, afslutter Peter Emmike.