Sponsoreret indhold fra Danske Spil

 

Danmark er for første gang i 24 år repræsenteret på grønsværen ved den olympiske fodboldturnering for herrer.

Ikke siden de olympiske lege i Barcelona 1992 har Danmark spillet med om fodboldens OL-guld, hvor spillere som Thomas Helveg, Peter Møller og Stig Tøfting deltog. Dog uden den store succes, da landsholdet ikke gik videre fra den indledende pulje.

I år er forhåbningerne til OL-landsholdet i første omgang et avancement fra Gruppe A, men Oddset-spillerne fra Danske Spil* har ringe tiltro til, at OL-landsholdet får succes ved sommerlegene.

- Det danske OL-landshold er de seneste tid blevet ramt af nærmest grotesk mange afbud og skader fra profiler som Yussuf Poulsen, Uffe Bech og Lasse Vigen, hvilket uden tvivl har påvirket Oddset-spillernes tro på Danmark. Normalt oplever vi en stor tiltro det danske fodboldlandshold og en patriotisk stemning blandt vores spillere, men ikke op til dette OL, siger oddsansvarlig Peter Emmike.

- Kun 5% af alle indskud på vinderen af herrernes OL-turnering er kommet på Niels Frederiksens danske drenge, hvilket er usædvanligt lavt. Derudover forudser 60% af spillerne, at Danmark ikke går videre fra Gruppe A, mens kun 40% spiller på, at Danmark slutter i Top 2. Dette på trods af, at Danmark har fået en fornuftig lodtrækning med Irak, Sydafrika og Brasilien som modstandere, fortæller Peter Emmike.

- Tiltroen er derimod helt i top på Neymar og Brasilien, idet hele 75% af alle indskud kommer på hjemmebanefavoritterne til at vinde OL-guld, siger Peter Emmike.

Tror du, at Danmark denne gang kan spille sig videre fra den indledende gruppe er der odds 1,75. Omvendt giver et tidligt OL-exit odds 1,95. Kan Danmark overraske og vinde Gruppe A syvdobles dit indskud på Oddset, og et OL-guld er 30 gange pengene værd.

Spil på Danmarks OL-fodbold her – og alle de andre OL-odds fra Danske Spil* her: https://danskespil.dk/oddset/ol-2016