At det kan betale sig at vælge sine tip med omhu, viste forløbet af OddsXpert-konkurrencen i uge 5 med al ønskelig tydelighed. Vinderen - "DerAlte" - afgav kun 4 tip ud af de 7 mulige, men ramte dem alle og samlede sig i alt 9,78 point - rigeligt til en sikker sejr. Han afsluttede i øvrigt ugen med odds 3,4 for krydset i Lyon-Bordeaux.

For sejren i OddsXpert får "DerAlte" en præmie på 500 DKK indsat på en Sportingbet-spillekonto. BetXpert ønsker tillykke og sender en mail med nærmere detaljer om præmiens udbetaling.

Du kan deltage i OddsXpert-konkurrencen på http://www.betxpert.com/oddsxpert - denne mandag skydes en ny uge og dermed en ny chance for at vinde 500 DKK i gang.

Deltagelse er gratis - og simpelt. Det svære er at ramme de rigtige tegn...

Månedskonkurrencen i februar

Ved siden af ugekonkurrencen indeholder OddsXpert en månedskonkurrence. Her er der 3 præmier - på 1500, 1000 og 500 DKK - i modsætning til ugekonkurrencen, hvor kun vinderen får en præmie.

I månedskonkurrencen ligger "DerAlte" også fint placeret; han indtager tredjepladsen med 6,1 point. Nr 1 er "Krigermusen" med 6,78, med "SFC" på andenpladsen med 6,38. Måneden er dog kun lige begyndt, og alt kan endnu ske - man er bestemt ikke uden vinderchancer, hvis man først træder ind i konkurrencen i dag.

OddsXpert-konkurrencen er som nævnt gratis og ganske enkel - hver dag kan du på ovennævnte side finde mellem én og tre udvalgte kampe fra sportens verden med odds fra Sportingbet. Ud fra dagens udvalg, skal du tage stilling til om du vil satse på udfaldet af én af kampene eller ej. Som i det virkelige liv bestemmer du altså hver dag helt selv om du tør tage chancen eller ej... Et afgivet tip koster eet point - men til gengæld er der jo chancen for at få flere igen.

Det handler om dygtighed - og om mod...