Efter Brøndbys sensationelle sejr over Sporting Lissabon i Portugal er der lagt op til tre danske avancementer i de europæiske kampe. I hvert fald hvis man spørger bookmakeren Betsafe.

De holder både FC København, OB og Brøndby som favoritter til at gå videre til Champions League- og Europa League-gruppespillet. Social Media Manager Kent Ballegaard udtaler:

"Vores mest usikre kort er i bund og grund FCK. Vi tror i Betsafe dog på, at hjemmebanefordelen i PARKEN bliver så massiv, at Ståle Solbakkens mandskab går videre til det forjættede Champions League-land".

1,80 gange indsatsen giver avancement til FC København, som er bagud 1-2 sammenlagt efter det første møde i Trondheim.

Større sikkerhed er der til gengæld når det kommer til OB, som tager en 2-1 føring med til Motherwell.

"OB har flere offensive strenge at spille på end Motherwell og der skal gå meget galt hvis man taber i Skotland", fortsætter Ballegaard. Lars Olsens tropper 1,50 gange pengene for avancement mens pessimister kan score 2,40 på, at det bliver til exit i utide for "Striverne".

Og så er der Brøndby, den helt store solstrålehistorie. Dømt ude på forhånd, også af bookmakerne hvor Brøndby-triumf i Portugal gav mere end 7 gange pengene. Nu har piben dog fået en anden lyd.

"Før kampen i Portugal havde Brøndbys odds for at gå videre vel været noget i stil med 80-20 i Sportings favør. Nu hedder den pludselig 85-15 til Brøndbys fordel, men vi glæder os kun over at have undervurderet Vestegnens drenge" afslutter Ballegaard, som hermed lægger op til ren dansk succeshistorie med tre danske avancementer.

Betsafe Odds på de danske Europa-holds færd

FCK – Rosenborg, hvem går videre

FCK 1,80

Rosenborg 1,90

OB-Motherwell, hvem går videre
OB 1,50

Motherwell 2,40

Brøndby-Sporting, hvem går videre

Brøndby 1,10

Sporting 5,50