Uge 12 stod i krydsernes tegn - og det gav "stryhn" en førsteplads i OddsXpert-konkurrencen. Han satte ikke færre end 6 krydser - og et enkelt 2-tal. 2 af skuddene ramte forbi, men fuldtræfferne, bl.a. søndagens uafgjorte kamp (i ordinær spilletid) mellem Herning og AaB, var nok til at sikre førstepladsen med i alt 12,45 point.

Som OddsXpert i uge 12 får stryhn 500 kroner indsat på sin konto hos Sportingbet. BetXpert ønsker tillykke - og sender en mail med detaljerne.

Vi skal i øvrigt beklage, at der i går var forkerte starttidspunkter på 2 kampe. Mht Mexico-USA betød det, at spil blev lukket en time før kampen gik i gang. Mht den svenske ishockeymatch mellem Västra Frölunda og Djurgården betød det, at man stadig kunne spille, selv om den var gået i gang. Spil afgivet på sidstnævnte efter kl. 17.15 er derfor blevet annulleret. Vi beklager endnu en gang og vil - selv om fejl jo aldrig helt kan undgås - bestræbe os på at undgå gentagelser.

Ugens OddsXpert kåres hver søndag, og når måneden er omme uddeles desuden præmier til de 3 bedste sammenlagt - på henholdsvis 1500, 1000 og 500 kroner. I alt er 5000 kroner på højkant hver måned.

I månedskonkurrencen for marts, der som bekendt nærmer sig sin afslutning, ligger stryhn trods den fremragende uge 12 temmelig ydmygt placeret med 8,25 point før mandagens tip. I spidsen ligger Tonic, der med 19,16 point har et stort forspring ned til forfølgerne, men med fire dage tilbage af marts kan der stadig ske overraskelser. På andenpladsen ligger AaBIshockey med 15,21.

Gå ind på http://www.betxpert.com/oddsxpert/ og afgiv dit tip. Månedskonkurrencen for marts er næsten færdig, men er bestemt ikke afgjort endnu, og i dag starter vi på en frisk med endnu en ugekonkurrence.

Konkurrencen er gratis og ganske enkel - hver dag kan du på ovennævnte side finde mellem én og tre udvalgte kampe fra sportens verden med odds fra Sportingbet. Ud fra dagens udvalg, skal du tage stilling til om du vil satse på udfaldet af én af kampene eller ej. Som i det virkelige liv bestemmer du altså hver dag helt selv om du tør tage chancen eller ej... Et afgivet tip koster eet point - men til gengæld er der jo chancen for at få flere igen. Det handler om dygtighed - og om mod...