Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Årets X Factor-finale tegner til at blive den mest spændende i mange år. Danske Spil* vurderer, at det bliver et tæt opløb mellem Reem og Embrace, med Alex som stor outsider

Fredag aften skal den sidste strofe synges i X Factors-2016-sæson.

Den populære sangkonkurrence skal have fundet sin vinder, og i finalen står tre yderst kompetente bud til den ultimative hæder.

Dommer-debutanten Mette Lindberg har formået at føre hele to af sine unge sangtalenter i finalen. 17-årige gymnasielev Reem og 22-årige Alex skal begge forsøge at følge i Emilie Esthers fodspor og genvinde titlen til de unge sangere under 23 år. Tredje og sidste finalist er Remees søskendegruppe Embrace, der har charmeret sig hele vejen til X Factors finale. Men Remee genvinder ikke titlen i år i gruppekategorien, hvis man spørger Danske Spils oddssættere.

- Vi forudser, at Reem løber med titlen, men det bliver tæt. Vi vurderer, at det bliver et tæt opløb mellem Reem og Embrace, med Alex som stor outsider, siger oddsansvarlig hos Danske Spil* Peter Emmike.

- Reem og Embrace har været i særklasse igennem hele X Factor-forløbet og undgået Farezonen. De skiller sig ud i forhold til Alex, der har stået i den kedelige position to gange, men som dog leverede en fantastisk præstation i fredagens semifinale og fortjent sang sig i finalen, fortæller oddssætteren.

- Det er i sidste ende seerne, der skal afgøre årets X Factor-vinder, og her tror vi, at Reems store stemme vil give hende til sejren, siger Peter Emmike.

Reem er Danske Spils favorit i odds 1,80, mens Embrace følger lige efter i odds 2,20. Alex vil være en meget overraskende vinder i odds 10,00.

En yderligere faktor der gør, at finalepilen peger mod Reem, er de økonomiske indskud, som Danske Spil* har modtaget X Factor-sæsonen igennem.

- Vi har modtaget langt de fleste indskud på Reem som vinder af X Factor. Inden finalen er tæt på 70% af alle indskud kommet på hende, mens Embrace står for ca. 20% og Alex de resterende 10%, fortæller Peter Emmike.

Hvem tror du løber med sejren i X Factor? Spil med hos Danske Spil* her: https://danskespil.dk/oddset/underholdning/danmark/x-factor

X Factor 2016 – Hvem vinder?

Reem                                   odds 1,80

Embrace                               odds 2,20

Alex                                     odds 10,00

X Factor 2016 – Hvem bliver nr. 3?

Alex                                     odds 1,30

Embrace                               odds 5,50

Reem                                   odds 6,25