Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Efter et hæsblæsende El Clasico søndag aften er Barcelona helt tilbage i mesterskabskampen i Spanien. Lige nu er Barca á point med storklubben fra hovedstaden, som dog har spillet en kamp færre end Luis Enriques hold.

Netop den fordel kan bliver afgørende for det videre forløb i ligaen, vurderer Danske Spil*, som trods nederlaget i weekenden stadig har Real Madrid som titel-favoritter i La Liga.

- Den ene kamp, de har at give af, er nok til at bringe dem tilbage i førerposition. Og det tror vi, de kommer, siger Peter Emmike, oddsansvarlig hos Danske Spil*.

Danske Spil* har odds 1,42 på Real Madrid som endelig La Liga-vinder. Oddset på Barcelona er 2,70.

- Real har egentlig spillet ganske fint, og et nederlag i El Clasico bringer dem ikke ud af fatning. Som Messi spillede i går, så er der bare ikke så meget at gøre. Og de kan glæde sig over, at de ikke skal møde ham igen i denne sæson, siger Peter Emmike.

- Real har godt nok også Champions League at fokusere på, men de har en bred trup, og vi tror, at de afgør det til deres fordel.

Begge hold ligger lige nu på 75 point. Ved pointlighed efter 38 runder er det indbyrdes kampe, der bliver afgørende, og her er Barcelona bedst efter uafgjort i sæsonens første El Clasico og sejren i går.

Tjek Danske Spils La Liga-odds her: https://danskespil.dk/oddset/fodbold/spanien/outright

X