Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Efter lodtrækningen til dette års Champions League semifinaler står det nu klart, at Real Madrid møder Bayern München, mens Liverpool får æren af Roma. I følge Danske Spil ligner det en finale mellem Real Madrid og Liverpool.

- Vi har Real Madrid og Liverpool som favoritter til at gå i finalen. Oddset på Real til at slå Bayern over to kampe er 1,60, og Liverpool giver 1,42 til samlet at gå videre over Roma, siger oddssætter hos Danske Spil, Jeppe Helbo og fortsætter.
 

Her spilles champions league kampene - Se TV-guide

- Cristiano Ronaldo har igen i år vist sig at være uundværlig for Real. Han har scoret i 11 Champions League-kampe på stribe, hvilket er en rekord. Han har masser af erfaring, da han har vundet turneringen fire gange tidligere. Flere kampe afgør han nærmest på egen hånd, så han er en kæmpe force for Real Madrid. Bayern München er også et klassemandskab, som senest vandt Champions League i 2013, men i år, vurderer vi Real til at være et lille niveau bedre.
 

- Når vi tager et kig på Liverpool, så har de haft en meget overbevisende vej til semifinalen, hvor de jo slog City hele 5-1 over to kampe. Klopp har løftet niveauet hos flere af spillerne, så holdet nu for alvor ligner et sammentømret mandskab. Roma overraskede nok de fleste fodboldfans ved at slå Barca 3-0 på hjemmebane, for hvis man ser på dette års Serie A, så har de nemlig tabt terræn til Juventus og Napoli i toppen. Igen, Roma er et godt hold, men som oddset indikerer, så vurderer vi at Liverpool er en del stærkere, fortæller oddssætter hos Danske Spil, Jeppe Helbo.
 

Hvilke hold tror du kvalificerer sig til CL-finalen? Spil på kampene her.

Læs eksperternes spilforslag på årets Champions league