Sponsoreret indhold fra NordicBet

Baltimore Ravens' kicker Justin Tucker har scoret på samtlige field goal-forsøg i indeværende sæson og mangler blot ti scoringer for at slå NFL-rekorden for flest field goals i træk.

Der er dem, som vil argumentere for, at Baltimore Ravens' kicker Justin Tucker bør kåres til holdets MVP i denne sæson. Angrebet har haft umådelig svært ved at komme i endzone, og Tuckers ben har ofte været forskellen på succes og fiasko. Senest i sidste rundes sejr over Cincinnati Bengals, hvor Tucker bragede fire lange field goals gennem stængerne.  

Foreløbig har Tucker scoret 27 field goals ud af 27 forsøg. Som den eneste tilbageværende kicker i NFL har han muligheden for at gå gennem sæsonen uden at brænde et forsøg. Sker det, er der odds 2 at hente hos NordicBet*.

"Justin Tucker er i sin helt egen liga sammenlignet med andre NFL-kickere. Han har et utroligt stærkt ben, men endnu vigtigere, så er han umulig at ryste. Mange kickere får nerver på, når de bliver kaldt ind for at afgøre en kamp, men Tucker nyder rampelyset", siger NordicBets pressechef Thomas Holm.

Rekorden for flest field goals i træk uden et brændt forsøg blev sat tidligere i denne sæson af Colts-kicker Adam Vinatieri med 43 af slagsen. Scorer Tucker på sine ti næste forsøg slår han rekorden, hvilket belønnes med odds 3,20.

Scorer Justin Tucker på samtlige field goal-forsøg i sæsonen?

JA                  2,00

NEJ               1,70

Slår Justin Tucker rekorden for flest field goals i træk uden et brændt forsøg?

JA                  3,20

NEJ               1,30

Find spillet på www.nordicbet*.dk under Amerikansk Fodbold - NFL - NFL Sæsonspil