Sponsoreret indhold fra NordicBet

Det vakte opsigt i fodboldverdenen, da Superliga-topscoreren Martin Pusic i vinterpausen skiftede fra Esbjerg til guldfavoritterne fra FC Midtjylland. NordicBet tvivler dog på, at Pusic kan vippe Morten "Duncan" Rasmussen af pinden som midtjysk målkonge. 

Den østrigske målmaskine Martin Pusic overraskede mange i efteråret, da han med 9 mål i 17 kampe skød sig til en førsteplads på topscorerlisten. Nu hedder arbejdsgiveren FC Midtjylland og konkurrenten i angrebet Morten "Duncan" Rasmussen. Træner Glen Riddersholm har indikeret, at indkøbet ikke vil rokke ved trænerens filosofi om at spille med én angriber på toppen, så der er lagt op til en direkte duel mellem Pusic og "Duncan". Den kamp vinder sidstnævnte, hvis man spørger NordicBet. Bookmakeren betaler således kun pengene 1,55 gange igen, hvis Morten "Duncan" Rasmussen netter flere gange end sin østrigske udfordrer i forårssæsonen.

"Glen Riddersholm står i noget af en luksus-situation, når han med to af Superligaens skarpeste angribere i truppen skal finde sin foretrukne. Pusic imponerede i efteråret og startede inde i den sidste træningskamp, men det vil nu stadig undre os, hvis han på så kort tid har overhalet deres bedste målsluger igennem flere sæsoner. De to angrebsesser ligner hinanden på mange punkter, men Duncan har den store fordel, at han kender systemet, og trænerteamet ved hvad de får med ham på banen. Det er som regel masser af mål, og derfor tror vi også mest på ham som midtjydernes målsluger i foråret," siger NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen.

Kappestriden i midtjydernes angreb indledes mandag aften, når FC Midtjylland tager hul på foråret hjemme mod OB.

Hvem scorer flest mål i forårssæsonen?
Morten "Duncan" Rasmussen 1,55
Martin Pusic 2,30

Find NordicBets odds på www.NordicBet.dk under Fodbold - Danmark - Specialspil