Efter en lang sommer uden engelsk fodbold er ventetiden endelig forbi. Lørdag den 13. august sparkes bolden op til en ny spændende sæson fra verdens bedste liga.

Ægte fans kan glæde sig til at se op imod 200 kampe fra Premier League i den kommende sæson. 6'eren stiller med det stærkeste hold af eksperter og kommentatorer og leverer medrivende transmissioner fra stadioner i hele England til alle fans af Premier League.

"Jeg har glædet mig hele sommeren til at komme i gang med at sende kampe fra Premier League. Vi har samlet et stærkt hold af eksperter, bestående af tidligere Premier League spillere og tidligere professionelle, der har mærket verdens hårdeste liga på deres egen krop. Claus Thomsen, Claus Jensen, Jacob Laursen og Morten Bruun deler ud af deres erfaringer og kan fortælle de små anekdoter, som kun fodboldspillere kender. Jeg er sikker på, at det bliver en fantastisk sæson", fortæller 6'erens fodboldvært Henrik Hoffmann.

Peter Piil er en af de mest erfarne kommentatorer i Danmark. Sidste år kommenterede han 100 kampe: "Jeg oplever stadigvæk den gode gamle lørdagsfodboldstemning, når jeg for eksempel ankommer med tog fra Manchester Lufthavn til Liverpool Lime Street Station, og skrår over gaden med den venstrekørende trafik og går ind på den nærliggende pub for at få en bid brød inden en kamp på enten Anfield eller Goodison Park. Jeg sætter en ære i at videreformidle, hvad jeg oplever på stadion hver weekend, og jeg forsøger at bringe stemningen på stadion hjem i de danske stuer. Jeg har altid en kompetent medkommentatorer ved min side, og vi bliver altid revet med, når der bliver scoret et flot mål, så det sker da, at jeg ikke har nogen stemme tilbage efter en dejlig fodboldweekend".

Fans af engelsk fodbold kan selvfølgelig nyde alle kampe fra Premier League i knivskarp HD kvalitet, da alle kampe fra Premier League også sendes på 6'eren HD. Følg dit yndlingshold fra Premier League når verdens bedste liga sparkes i gang på 6'eren den 13. august kl. 16.00 med opgøret mellem Liverpool og Sunderland.

Weekendens TV-kampe:

13/08, 16:00-18:00 Liverpool-Sunderland

13/08, 18:30-20:30 Newcastle-Arsenal

14/08, 14:30-16:30 Stoke-Chelsea

14/08, 17:00-19:00 West Bromwich-Manchester United

15/08, 21:00-23:00 Manchester City-Swansea

Kilde: 6-eren.dk