Leicester har fuld fart på og drøner mod det engelske mesterskab. Vi kigger på bookmakernes odds på mestre, nedrykkere og topscorere.

Kasper Schmeichel og co. har efter 31 ligakampe kun tabt tre af disse. Ganske imponerende, og det er nok ikke gået mange fodboldinteresseredes næser forbi, at de fører Premier League. En hel fodboldverden er efterhånden betaget af fodboldklubben fra den midtengelske by, der er den 16. største i England.

De får dog intet foræret, da de to Londonske naboklubber, Tottenham og Arsenal, stadig er en del af mesterskabskampen. The Lilywhites er placeret fem point under, mens Arsenal, med en ekstra kamp i hånden, har 11 point op til Leicester. 

Derfor er Claudio Ranieris tropper klare favoritter til at snuppe titlen, hvilket kan ses af nedenstående oversigt, hvor vi har samlet bookmakernes bedste odds på den kommende engelske mester. Kan Spurs eller Arsenal lave en slutspurt og rive guldet ud af Kasper Schmeichels handsker?

Odds på vinder af Premier League Vinder Bookmaker
Leicester 1,70
Sportingbet

Tottenham

3,75
Scandic Bookmakers
Arsenal 7,00  NordicBet
Manchester City 81,00  Bet365
Manchester United 201,00  Bet365

Traditionsklubber i knæ

I bunden af rækken har flere gamle topklubber alvorlige problemer. Bookmakerhe har allerede sendt Aston Villa ned i The Championship, mens også store klubber med mange-årige Premier League-traditioner, såsom Newcastle og Sunderland, også har kniven for struben. Bookmakerne har spændende odds ude på nedrykningskampen.

Hold Nedrykningsodds Bookmaker
Newcastle 1,40
888sport
Sunderland 1,44
Bet365
Norwich  1,75
Unibet
Crystal Palace 13,00
Sportingbet
Swansea 34,00
Bet365
Watford 250,00
Betsafe

Den lokale knægt på vej mod topscorerhæder

Harry Kane har været det hotte navn i Tottenham-bydelen gennem et stykke tid nu. Han præsterede flot i en lang række Europa League-kampe tilbage i efteråret 2014, og der gik ikke længe, før han havde overhalet de to daværende og højt profilerede Tottenham-angribere Adebayor og Soldado.

I dag er han Spurs' suveræne førstevalg på toppen, og det er med god grund. Han har indtil nu banket 21 kasser i mål, og dermed har han et forspring på to mål ned til en anden engelske sensation - nemlig Leicesters Jamie Vardy, der har skraldet 19 mål ind. Herefter finder vi Evertons Romelu Lukaku med 18 mål, mens Sergio Agüero og Riyad Mahrez har 16 mål i deres navn.

Med en del kampe tilbage kan der stadig nå at komme spænding i kampen om topscorerprisen. Everton har spillet to kampe færre end Leicester og Tottenham, og derfor har Romelu Lukaku 180 minutter mere at score sine sidste mål i sammenlignet med Kane og Vardy. Måske kunne et spil på Romelu Lukaku til 6 gange pengene være interessant?

Spiller Topscorerodds Bookmaker
Harry Kane 1,55
Unibet
Jamie Vardy 6,00
NordicBet
Romelu Lukaku 6,00
Betsafe
Sergio Agüero 11,00
Bet365
Riyad Mahrez 51,00
Scandic Bookmakers
Roberto Firmino 100,00
NordicBet