I 2016 kører vi en række "første målscorer-"konkurrencer på Facebook. Spil med og se weekendens kamp, hvor der er et gavekort på 300 kr. til Unisport på højkank

De største fodboldturneringer buldrer derudaf i denne tid med storkampe på tapetet hver eneste weekend. Det markerer vi ved at lave en ugentlig Facebook-konkurrence, hvor du kan vinde et gavekort til en værdi af 300 kr til Unisport.

Giv dit bud på kampens første målscorer og vær med i den gratis konkurrence.

Sådan deltager du

Gå ind på BetXperts facebook-profil facebook.com/betxpert, hvor konkurrencen finder sted. Tip kampens første målscorer INDEN kampstart i konkurrencens kommentarfelt. Præmien er som nævnt et gavekort på 300 kroner til Unisport. Selvmål og "ingen mål" tæller selvfølgelig også som et bud. Er der flere, der rammer plet på målscoreren, så trækker vi lod.

Og husk: Der kan kun tippes på vores Facebook-side - ikke her i tråden.

Øvrige regler og vilkår:

  1. Deltagere skal være fyldt 18 år.
  2. I tilfælde af lighed mellem flere deltagere på konkurrencens vinder-præmis (fx. "Tip 1. målscorer"), vil vinderen blive fundet ved lodtrækning mellem alle korrekt afgivne tip.
  3. Tip afgivet efter kampstart på en begivenhed tæller ikke med i konkurrencen.
  4. Vindere kontaktes via besked til deres Facebook-profil efter hver endt konkurrence-runde.
  5. Præmier udbetales i form af gavekort til Unisport, og sendes enten elektronisk eller til vinderens postadresse.
  6. I tilfælde af at en vinder ikke responderer indenfor 72 timer efter besked om præmie fra BetXpert, mistes retten til præmien, som overgår til en senere konkurrence.

Denne konkurrence er på ingen måder sponsoreret, støttet, administreret af eller forbundet med Facebook.