Endnu en runde i Premier League skal spilles, og endnu engang har Thomas Schyth kigget på hvert eneste opgør. Han kommer også endnu engang med spilforslag til samtlige kampe og håber på et langt bedre resultat end sidste uges horrible runde.

Seneste runde var i forhold til spilforslagene her i artiklen (og i analyser) noget rigtig rod - lidt i samme grad som den nye handball-regel i Premier League. Mod Tottenham fik Manchester City underkendt et mål, efter at der i opspillet havde været helt uforsætligt hånd på bolden, og det samme skete for Wolves i første spillerunde. VAR er god til at fange alle disse tilfælde, men de fleste omkring Premier League (spillere, trænere mm.) er enige om, at det er en underlig regel, der ødelægger spillet.

En anden ting - der er lidt i forlængelse af reglen - er at undetegnede i forvejen var skeptisk omkring VAR, og den skepsis er bestemt ikke blevet mindre efter at have set det i aktion. Systemet er alt for langsomt, og det er ved at ødelægge den spontane glæde ved scoringer, fordi man alligevel skal vente et par minutter før man for alvor kan juble. Flere spillere er også begyndt at ytre sin utilfredshed med systemet - bl.a. Bernardo Silva fra Man City, der siger at han ikek rigtig gider juble når der scores, fordi man aldrig kan vide om det bliver anerkendt.

Aston Villa - Everton

Spilles fredag d. 23/08 kl. 21:00 Se mere info i vores matchcenter.

Villa tabte senest uheldigt til Bournemouth, i en kamp hvor de skabte fint med chancer. Et stort minus for deres hold er dog, at de i de første kampe af sæsonen har set rigtig svage ud defensivt, og det bliver man nødt til at få ændret på hurtigt, hvis man skal spille med i denne række.

Everton leverede i sin kamp et ganske tæt opgør, som de vandt, og det er særligt interessant, hvor god holdets defensiv er - samtidig med at offensiven virker enormt tandløse. Man må derfor forvente, at de nyindkøbte offensivspillere Kean og Iwobi snart får chancen fra start, med håb om at de kan få holdet til at producere i den sjove ende.

Til opgøret her er Aston Villa skadesfri, mens Everton har lidt tvivl om backen Digne. Man forventer dog, at han bliver klar, og så er det en fordel, at midtbanemændende Gomes og Schneiderlin er tilbage fra karantæne.

Aston Villa - Everton: 2 til odds 2,20 hos Bethard

Everton kan levere et stærkt presspil, og det er noget Villa har vist sig at have problemer imod.

Læs den fulde ekspertanalyse her.

Norwich - Chelsea

Spilles lørdag d. 24/08 kl. 13:30 Se mere info i vores matchcenter.

Norwich imponerede senest med en flot sejr, og særligt Pukki leverede en fantastisk præstation, som han kronede med et smukt hattrick. Brøndby må virkelig sidde og ærgre sig over, at de lod den nuværende Premier League-topscorer smutte på fri transfer.

Norwich er et underholdende mandskab, der har en stærk og direkte offensiv spillestil, men som samtidig ser yderst sårbare ud den anden vej.

Det bør netop Chelsea kunne udnytte, for de vil også gerne spille offensivt under Lampard. Det er ikke helt tydeligt endnu, hvordan man skal skabe chancerne, men holdet har tydeligvis en evne til at levere et meget højt og aggressivt pres (som skaffede dem deres mål senest mod Leicester). Problemet for Chelsea er, at de har svært ved at kontrollere kampe, og indtil videre har de kun spillet sammenlagt to gode halvlege ud af fire, hvilket ganske enkelt ikke er godt nok, hvis man vil være tophold. På den måde var det fuldt fortjent, at Leicester senest fik et point imod dem, og som 2. halvleg forløb, skal Chelsea nok være tilfredse med, at de trods alt har et point efter to kampe.

Til opgøret her har ingen af mandskaberne nye fravær, men Chelsea kan glæde sig over, at stortalentet Hudson-Odoi er tilbage på træningsbanen, og at forsvarsspiller Rüdiger skulle være klar til kamp,

Norwich - Chelsea: Over 1,5 mål i 1. halvleg til odds 2,45 hos Bethard

Begge mandskaber spiller hurtigt og direkte, og Chelsea har i begge de første runder været flyvende ude af startboksen i første halvleg med et voldsomt aggressivt pres. Til gengæld er tempoet begge gange faldet enormt i 2. halvleg, så at det er i 1. halvleg at det meste action sker ville ikke overraske her.

Brighton - Southampton

Spilles lørdag d. 24/08 kl. 16:00 Se mere info i vores matchcenter.

Brighton fortsætter med at imponere efter en flot sæsonpremiere. Man måtte ganske vidst nøjes med uafgjort senest mod West Ham, men præstationen og chancerne fik det også til nærmest at ligne tyveri, at Hammers fik noget med fra den kamp.

Southampton leverede også en yderst fin præstation hjemme mod Liverpool, og de kan bestemt også føle, at det var uretfærdigt, de ikke fik noget med fra det opgør.

Ingen af mandskaberne har nævneværdige fravær, og kan således stille i stærkeste.

Brighton - Southampton: 1 til odds 2,50 hos Bwin

Brighton er rigtig godt kørende her i starten, og deres nuværende niveau er bestemt på højde med Southampton - hvis ikke højere. I den henseende er odds 2,50 alt for højt på et hjemmehold.

Læs den fulde ekspertanalyse her.

Brighton - Southampton: Over 2,5 mål til odds 2,20 hos Betfair Sportsbook

Begge hold foretrækker faktisk at presse højt og være direkte i deres offensive spillestil. Det kan give en masse angreb, højt tempo og chancer i begge ender.

Markedet virker fortsat til at undervurdere Brightons offensive indstilling under Potter.

Man Utd - Crystal Palace

Spilles lørdag d. 24/08 kl. 16:00 Se mere info i vores matchcenter.

Man Utd må være tilfredse med deres start på denne sæson med en storsejr over Chelsea og et point senest på en svær udebane mod Wolves. Spillerne ser skarpe ud, når de kan spille direkte og med tempo, mens det ser lidt mere sløjt ud, når man selv skal skabe opgørene.

Palace er startet yderst forfærdeligt denne sæson - særligt offensivt. Man producerer stort set ingen chancer, og når man samtidig ikke selv formår at lukke helt af, så bliver det hurtigt svært.

Ingen af holdene har nye fravær, og Palace må fortsat se bort fra stopperparret Sakho og Tomkins, der har været ude hele sæsonen.

Man Utd - Crystal Palace: Under 2,5 mål til odds 2,13 hos Nordicbet

Man Utd ligner et mandskab, der har svært ved at åbne kompakte forsvar. De har meget speed, men mod en modstander, der står dybt, er det svært at lave dybdeløb.

Et element den anden vej er, at Palace's offensive stjerne skal spille overfor Wan-Bissaka - som er købt i netop Palace.

Min subjektive påstand er, at Wan-Bissaka er den bedste defensive back i hele Premier League - både i denne og sidste sæson. Derfor kan det blive rigtig svært for Palace at skabe noget gennem Zaha, og så kan opgøret nemt blive målfattigt.

Sheffield Utd - Leicester

Spilles lørdag d. 24/08 kl. 16:00 Se mere info i vores matchcenter.

Sheffield United imponerer alt og alle her i starten af den nye sæson - ikke mindst undertegnede. Fire point efter de første to kampe og senest tog de en sikker og flot sejr over Crystal Palace.

I ren spillerkvalitet har de egentlig ikke holdet til at være med i Premier League, men de har et yderst solidt system - i stil med Wolves - og det hjælper dem langt hen ad vejen.

Med uafgjort senest mod Chelsea har Leicester blot to point efter to kampe, men det er de næppe utilfredse med, da man har mødt to af ligaens rigtig gode mandskaber. Derfor vil de formentlig se frem til et opgør som dette, hvor de bør have overhånden.

Sheffield United har tvivl om midtbanemanden Fleck, der blev skadet senest, mens Leicester kan glæde sig over at have vigtige Chilwell tilbage på backen, efter han var skadet senest.

Sheffield Utd - Leicester: 2 til odds 2,31 hos Nordicbet

Sheffield har gjort det godt, men har også mødt overkommelige modstandere. Nu skal de for alvor op med et godt hold, og Brendan Rodgers er en taktisk mester, der bør kunne finde løsninger mod Sheffields kompakte system.

Watford - West Ham

Spilles lørdag d. 24/08 kl. 16:00 Se mere info i vores matchcenter.

Watford har slet ikke ramt samme form, som de havde i store dele af sidste sæson, og senest måtte man gå lidt skuffende fra Everton uden point - selvom man ift. spil og chancer nok havde fortjent minimum det ene.

West Ham bør om muligt være endnu mere skuffede. Ikke med 1-1-resultatet mod Brighton, men mere præstationen. Man var nemlig fra start til slut spillet ud af banen og var yderst heldige med at få point med fra opgøret. En afklapsning mod City i første runde og at blive spillet ud af banen mod en forventet bundklub tegner ikke godt.

West Ham kan dog være tilfredse med, at offensivprofilerne Haller og Anderson formentlig er tilbage her, efter de sad ude med skader senest. Watford har ingen umiddelbare fravær, og kan derfor gå ind til opgøret med pæn optimisme.

Watford - West Ham: Over 2,5 mål til odds 1,77 hos Nordicbet

Watford og West Ham viste i de indbyrdes opgør sidste sæson, at de har et rigtig godt offensivt matchup, og det kan gå hen og blive ganske underholdene.

Læs den fulde ekspertanalyse her. 

Watford - West Ham: West Ham +0 til odds 2,63 hos Unibet

Watford har stor tvivl om de yderst vigtige spillere Pereyra og Doucoure, mens anfører Deeney med sikkerhed er ude af angrebet. Det er et massivt tab for holdet - samtidig med at West Ham har positive teamnews, da de har alle mand klar, hvilket er en klar forstærkning ift. seneste runde.

Liverpool - Arsenal

Spilles lørdag d. 24/08 kl. 18:30 Se mere info i vores matchcenter.

Weekendens hovedkamp finder vi i Liverpool, hvor der er et vaskeægte topopgør i vente. Nr. 1 mod nr. 2 i tabellen tørner sammen, og sidste sæson bød de på nogle enormt chancerige kampe, så man kan med rette forvente god underholdning endnu engang.

I seneste runde tog Liverpool en sejr over Southampton, men var faktisk det næstbedste mandskab i det opgør og kan derfor prise sig lykkelige for, at de kom fra banen med alle tre point.

Arsenal leverede til gengæld en flot præstation mod Burnley, hvor man for alvor satte udeholdet under pres, men hvor man også viste, at man fortsat har svagheder overfor fysiske hold. Et særligt lyspunkt i kampen var nyindkøbte Ceballos, der havde debut. Den brugte han til at skabe en assist, spille fremragende og sikre sig titlen som Man Of The Match. Han kan blive en enormt vigtig spiller for Arsenal denne sæson og bragte minder om, da Cazorla var i topform og regerede i klubben.

For Liverpool er det skidt, at Alisson (keeper) endnu ikke er klar til at spille, for Adrian viste mod Southampton, hvor god en shot-stopper han er, men samtidig også at han slet ikke imponerer ved spillet i fødderne. Det er et problem for et hold som Liverpool, der med Alisson på mål netop har benyttet dette aktivt i deres opspil.

Arsenal har ingen nye fravær og kan glæde sig over, at Özil og Xhaka måske er tilbage efter fravær. Spørgsmålet er, om de kan få en plads i startopstillingen med den fine præstation man leverede senest.

Liverpool - Arsenal: Under 3,25 mål til odds 1,94 hos Bethard

Begge mandskaber har en imponerende offensiv, men har samtidig været defensivt sårbare denne sæson. Derfor kan dette spil virke mærkeligt, men der er skam en mening med galskaben.

Hvis man kigger på matchuppet, så er Liverpool klart bedst, når de møder modstandere, der vil frem på banen, så de med hurtige angribere kan sende bolden i dybden. Sidste sæson spillede Arsenal offensivt, og det skabte målrige kampe, men denne sæson er der tegn på, at Arsenal er blevet markant mere defensive - særligt mod de store mandskaber. Man så holdet øve sig decideret på dette i deres preseason mod dygtige hold som eks. Barcelona, og stiller de sig defensivt her, kan det blive en mere målfattig affære, end de fleste forventer.

Bournemouth - Man City

Spilles søndag d. 25/08 kl. 15:00 Se mere info i vores matchcenter.

Bournemouth kommer fra et solidt nederlag til Aston Villa, hvilket betyder, at man mod to oprykkerklubber i de første runder blot har fået sammenlagt et point. Bestemt ikke noget, der indgyder selvtillid, inden man skal op imod de regerende mestre.

Man City må have følt et ondskabsfuldt Deja Vu i deres kamp mod Tottenham. Man dominerede ganske simpelt London-holdet fra start til slut, men på mirakuløs vis kom Tottenham på 2-2. I slutningen scorede Man City så det vindende mål - troede man, lige indtil det blev aflyst af VAR grundet en uforsætlig hånd på bolden i opspillet.

VAR var også afgørende på helt samme måde i sidste sæson mellem de to klubber, hvor en annulleret City-scoring mod slutningen sendte de lyseblå ud af Champions League til fordel for de liljehvide.

I opgøret her har Bournemouth fortsat et hav af skader, der har været væk hele sæsonen, mens Man City ikke har nye fravær. De må dog til gengæld fortsat se bort fra Stones i midterforsvaret, der ventes at være ude endnu en uge.

Bournemouth - Man City: Man City -2,0 til odds 1,88 hos Bethard

Det er svært at se, hvordan et mandskab, der har præsteret svagt i begge kampe mod oprykkere, skal kunne få noget som helst ben til jorden mod et flyvende mesterhold, der er motiverede for at sætte tingene på plads, efter man senest i den grad blev snydt for sejren mod Spurs.

Tottenham - Newcastle

Spilles søndag d. 25/08 kl. 17:30 Se mere info i vores matchcenter.

Tottenham kan som nævnt ovenfor prise sig lykkelige over deres point mod City, og så hedder høsten for dem pludselig fire point efter to kampe, hvilket med modstanden bestemt er acceptabelt.

Newcastle blev til gengæld domineret af Pukki og Norwich fra første fløjt i seneste kamp, og virker ikke til helt at have fundet sig til rette endnu.

Newcastle er måske yderligere svækkede til denne kamp, da de nyindkøbte offensivprofiler Joelinton og Saint-Maximin begge blev skadede mod Norwich. Det betyder, at man kan komme til stort set at spille uden angribere, da reserverne Gayle og Carroll også er på skadeslisten.

Tottenham har ingen nye fravær, men til gengæld er det bekymrende, at manager Pochettino efter kampen mod City fortalte, at der er lidt intern uro i truppen - formentlig grundet de mange rygter om bl.a. Eriksen, og at der nok først rigtig kommer ro på, når det internationale transfervindue lukker.

Tottenham - Newcastle: Tottenham vinder med rent bur til odds 1,94 hos Nordicbet

Newcastle har set ganske svage ud offensivt i denne sæson og blev helt kørt over senest af Norwich. Med nye fravær i offensiven bliver det næppe nemmere at skabe chancer, og så bør Spurs tage en solid sejr.

Wolverhampton - Burnley

Spilles søndag d. 25/08 kl. 17:30 Se mere info i vores matchcenter.

Wolves leverede senest en fornem 2. halvleg mod Man Utd, efter de havde været svage i 1. halvleg og også kom bagud. De endte med et fint point, og i anden halvleg havde de også chancer til at kunne tage sejren.

Burnley kommer fra en flot fight mod Arsenal, hvor de dog måtte bøje sig for overmagten. De ser dog ud til at have fundet sig fint til rette i den velkendte defensive spillestil.

Netop den spillestil kan blive en fordel for Burnley her, hvor Wolves pludselig forventes at være offensive og skabe kampen, og det har de i sidste sæson langt fra vist sig gode til.

Wolves skal desuden balancere deres kræfter en smule, da de torsdag aften inden dette opgør spiller en vigtig kamp i Europa League mod Torino i Italien.

Wolverhampton - Burnley: Burnley +0,5 til odds 2,05 hos Bet365

Burnley har et rigtig stærkt taktisk matchup her, hvor Wolves skal ændre deres foretrukne spillestil, mens Burnley kan fortsætte som de er mest komfortable.

Europa League hjælper bestemt heller ikke Wolves i denne sammenhæng.

Læs den fulde ekspertanalyse her.

Tips og resultater fra sidste runde

Kamp: Spilforslag: Odds: Resultat:
Arsenal - Burnley Arsenal -1,5 1,92 Tabt
Aston Villa - Bournemouth 1 2,40 Tabt
Brighton - West Ham Over 2,5 mål 2,04 Tabt
Everton - Watford Under 2,5 mål 2,10 Vundet
Norwich - Newcastle Newcastle +0,25 2,00 Tabt
Southampton - Liverpool Liverpool -1,5 2,18 Tabt
Man City - Tottenham Man City -1,5 2,02 Tabt
Sheffield Utd - Crystal Palace Over 2,0 mål 1,83 Tabt
Chelsea - Leicester Over 2,5 mål 2,00 Tabt
Wolves - Man Utd Wolves +0,25 1,96 1/2 Vundet

Samlet for ugen: -6,42

Samlet statistik for ugedebatternes spilforslag denne sæson

Hitrate: 7 af 20
Units: -6,37
TBP: 68 %

Samlet statistik for ugedebatternes spilforslag siden starten af sæson 18/19

Hitrate: 209 af 438
Units: -9,83
TBP: 98 %